Επεισόδια και οδομαχίες στο Σύνταγμα μετά την συγκέντρωση [2 βίντεο+εικόνες] - iefimerida.gr

Επεισόδια και οδομαχίες στο Σύνταγμα μετά την συγκέντρωση [2 βίντεο+εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οδομαχίες και συμπλοκές ξέσπασαν στο Σύνταγμα λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τετάρτης ην ώρα που αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να απωθήσουν προς την κάτω πλευρά της πλατείας διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.

Οι διαδηλωτές έχουν καταφύγει στην Αμαλίας και στην Όθωνος.Σύμφωνα με πληροφορίες τα ΜΑΤ πετούν δακρυγόνα και μέσα στην πλατεία Συντάγματος ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρρυρες μία κοπέλα τραυματίστηκε στον αυχένα. Πρόκειται για την δημοσιογράφο Ρένα Μανιού η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Λίγο μετά την είδηση για την αυτοκτονία του 77χρονου στο Σύνταγμα οι «Αγανακτισμένοι» με μηνύματα στο διαδίκτυο και αναρτήσεις στο Facebook άρχισαν να καλούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος και την Καμάρα στη Θεσσαλονίκη.

Επεισόδια και οδομαχίες στο Σύνταγμα μετά την συγκέντρωση [2 βίντεο+εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ