Βεντέτα μεταξύ Αζια Αρτζέντο και Ρόουζ ΜακΓκόαν – Το τατουάζ όλο νόημα της Ιταλίδας ηθοποιού [εικόνες] - iefimerida.gr

Βεντέτα μεταξύ Αζια Αρτζέντο και Ρόουζ ΜακΓκόαν – Το τατουάζ όλο νόημα της Ιταλίδας ηθοποιού [εικόνες]

Η Άζια Αρτζέντο ορκίζεται εκδίκηση. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόντρα της Άζια Αρτζέντο με την Ρόουζ ΜακΓκόαν φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει.

Η Άζια Αρτζέντο και η Ρόουζ ΜακΓκόαν υπήρξαν πρωτοστάτες του κινήματος MeToo

Η 43χρονη ηθοποιός από την Ιταλία, μοιράστηκε στο Insta Stories το Σάββατο μια φωτογραφία από το νέο τατουάζ που έκανε σηματοδοτώντας την βεντέτα που έχει για την ΜακΓκόαν, που μέχρι πρότινος ήταν κολλητή της.

Το τατουάζ της Άζια

Η Ιταλίδα ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες την ώρα που έκανε ένα τατουάζ στο πόδι της που δείχνει ένα μαχαίρι με μία σταγόνα αίματος επάνω του, προσθέτοντας το όνομα του καλλιτέχνη, Μάρκο Μάντζο.
«Αντίο ΜακΓκόαν» έγραψε σε μια λεζάντα της φωτογραφίας, γράφοντας σε μία άλλη «Το νόημα: αρχίζει η βεντέτα».

Το τατουάζ δείχνει ένα μαχαίρι με μία σταγόνα αίματος επάνω του

Η Αρτζέντο, σύμφωνα με το US Weekly πρόσθεσε το στίχο της Βίβλου προς τους Ρωμαίους 12:19, που σημαίνει: «’Μην πάρετε εκδίκηση, αγαπητοί φίλοι μου, αλλά αφήστε χώρο για την οργή του Θεού, γιατί είναι γραμμένο: Είναι η δική μου ώρα να εκδικηθώ: Θα επιστρέψω’ λέει ο Κύριος».

Η Άζια Αρτζέντο υπήρξε η τελευταία σύντροφος του Άντονι Μπουρντέν.

Η Αρτζέντο και η ΜακΓκόαν, δύο από τις κυριότερες φωνές του κινήματος MeToo εν μέσω κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση και κακή συμπεριφορά ενάντια στον Χάρβεϊ Γουάινστιν, έχουν απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό μετά την ανάμιξη της ΜακΓκόαν στους ισχυρισμούς του ηθοποιού Τζίμι Μπένετ.


Ο νεαρός ηθοποιός ισχυρίστηκε πως η Αρτζέντο έκανε σεξ μαζί του το 2013, όταν ο Μπένετ ήταν 17 ετών, και αργότερα τον πλήρωσε για να μην το αποκαλύψει.

Η ΜακΓκόαν τον Αύγουστο, δήλωσε δημοσίως πως η Αρτζέντο είχε παραδεχθεί μέσω γραπτού μηνύματος στον σύντροφό της Ρέιν Ντόουβ, πως είχε όντως υπάρχει σεξουαλική συνεύρεση.

Η Αρτζέντο, νωρίτερα μέσα στον Σεπτέμβριο, έστειλε ένα νομικό τελεσίγραφο στην ΜακΓκόαν, που οδήγησαν την Αμερικανίδα ηθοποιό να ζητήσει συγνώμη σε δήλωσή της την Πέμπτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την οποία οι αρχικές της αναφορές ενάντια στην Αρτζέντο «περιείχαν έναν αριθμό γεγονότων που δεν ήταν σωστά».

.@asiaargento pic.twitter.com/yn96UGUJ7a


Η Αρτζέντο απάντησε λέγοντας πως η αναδίπλωση των λεγομένων της Ρόουζ ήρθε πολύ αργά για να σώσει την συμμετοχή της στο X Factor της Ιταλίας, καθώς απολύθηκε μετά το σκάνδαλο τον περασμένο μήνα.

Although I am grateful to @rosemcgowan for her full apology following her groundless allegations about me, if she had issued it earlier, I may have kept my job on X-Factor and avoided the constant accusations of paedophilia which I have been subjected to in real-life and online. https://t.co/ZwH0poL0nR


«Αν και είμαι ευγνώμων στην Ρόουζ ΜακΓκόαν για την πλήρη απολογία της μετά τους αβάσιμους ισχυρισμούς της για μένα» έγραψε, «Αν τις είχε πει νωρίτερα, ίσως να είχα ακόμη την δουλειά μου στο X Factor και να είχα αποφύγει τις συνεχείς κατηγορίες για παιδεραστία».

Now go on, live your life and stop hurting other people, will you Rose? Best wishes.


Και σε ένα μεταγενέστερο τουίτ έγραψε: ,Τώρα συνέχισε, ζήσε τη ζωή σου και σταμάτα να πληγώνεις άλλους ανθρώπους, εντάξει Ρόου; Τις καλύτερες ευχές μου».

Φωτογραφίες: AP, Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ