Μίτσκοσκι (VMRO): Με το δημοψήφισμα, ηττήθηκε η κυβέρνηση Ζάεφ - iefimerida.gr

Μίτσκοσκι (VMRO): Με το δημοψήφισμα, ηττήθηκε η κυβέρνηση Ζάεφ

Ο Χρίστιαν Μιτσκόσκι (στο κέντρο)/ Φωτογραφία: AP- Boris Grdanoski
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κρίστιαν Μίτσκοσκι στις πρώτες δηλώσεις του μετά το δημοψήφισμα τόνισε ότι το ισχυρότερο μήνυμα το έστειλα όσοι έκαναν μποϊκοτάζ ή ψήφισαν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Το γεγονός είναι ότι η συμφωνία για το όνομα δεν έλαβε πράσινο φως, αλλά ο λαός άναψε κόκκινο. Όσοι ψήφισαν κατά της συμφωνίας και όσοι επέλεξαν να δείξουν μέσω της αποχής τι πιστεύουν έστειλαν το πιο ηχηρό μήνυμα, [ότι] αυτή είναι η “Μακεδονία”» είπε.

Ο ηγέτης του VMRO DPMNE πρόσθεσε: «Ο κόσμος είναι ισχυρός, δεν λύγισαν από τις ωμές απειλές», κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι αποπειράθηκε να νοθεύσει το δημοψήφισμα.

Και σε μήνυμά του προς την κυβέρνηση Ζάεφ τόνισε: «To VMRO DPMNE μένει με τον λαό και θα σας νικήσουμε», κάνοντας λόγο όχι μόνον για ήττα για τη συμφωνία των Πρεσπών αλλά και για την εγκληματική διακυβέρνησης της χώρας.

Ερωτηθείς αν θα αποδεχθεί τις πρόωρες εκλογές ανέφερε πως ο Ζάεφ αντί για πρόωρες εκλογές να ετοιμάζει την πολιτική συνταξιοδότηση του .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ