ΝΔ για Λαφαζάνη: Πολύ σοβαρές οι καταγγελίες του περί παρακρατικής παρακολούθησης - iefimerida.gr

ΝΔ για Λαφαζάνη: Πολύ σοβαρές οι καταγγελίες του περί παρακρατικής παρακολούθησης

ΝΔ/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι καταγγελίες του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη περί παρακρατικής παρακολούθησής του είναι πολύ σοβαρές.

Επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτρέπεται μέρα με τη μέρα σε απαράδεκτες μεθόδους που συναντά κανείς μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πια να κρύβεται. Οι πρακτικές που επιστρατεύει ακόμη και σε βάρος πρώην συντρόφων του μαρτυρούν τον καθεστωτισμό και την αλαζονεία του έναντι όλων των πολιτικών του αντιπάλων».

Σημειώνεται ότι, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι η Ασφάλεια παρακολουθούσε και κατέγραφε όλες τις κινητοποιήσεις της ΛΑ.Ε., ιδιαίτερα τις κινητοποιήσεις της ενάντια στους πλειστηριασμούς και πρώτα απ’ όλα συστηματικά παρακολουθούσε, μαγνητοφωνούσε και βιντεοσκοπούσε τον ίδιο τον κ. Λαφαζάνη, με στόχο, όχι μόνο να γνωρίζει τις κινήσεις του, αλλά και για να «στοιχειοθετήσει» κατηγορίες σε βάρος του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ