Η Eμμα Στόουν φόρεσε πραγματικά τριαντάφυλλα στα μαλλιά της -Το ρομαντικό headpiece στην πρεμιέρα της ταινίας του Λάνθιμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Eμμα Στόουν φόρεσε πραγματικά τριαντάφυλλα στα μαλλιά της -Το ρομαντικό headpiece στην πρεμιέρα της ταινίας του Λάνθιμου [εικόνες]

Η ηθοποιός Eμμα Στόουν /Φωτογραφία: splashnews/Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Έμμα Στόουν είναι μια από τις αγαπημένες και πολύ ταλαντούχες ηθοποιούς.

Η καριέρα της έχει απογειωθεί μετά την εκπληκτική ερμηνεία της στο «La La Land» και οι νέες επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν βροχή.

Μάλιστα, πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Favourite» και βρέθηκαν μαζί στην πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη, στο 56ο New York Film Festival.

Η 29χρονη κοκκινομάλλα έκανε μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση με ένα low-cut μίνι φόρεμα με ασπρόμαυρο pattern από πούλιες, δημιουργία του Οίκου Louis Vuitton.

Η πιο ωραία και ρομαντική λεπτομέρεια όμως ήταν στα μαλλιά της. Είχε αφήσει κάτω τα κόκκινα μαλλιά της κυματιστά και πίσω τα είχε διακοσμήσει με ένα μπουκέτο από πραγματικά τριαντάφυλλα.

Δείτε το εντυπωσιακό και ονειρικό headpiece της Έμμα Στόουν από πραγματικά τριαντάφυλλα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ