To μακιγιάζ και τα μαλλιά του οίκου Rodarte είναι εμπνευσμένα από Πικάσο και Νταλί - iefimerida.gr

To μακιγιάζ και τα μαλλιά του οίκου Rodarte είναι εμπνευσμένα από Πικάσο και Νταλί

Μοντέλο του Οίκου Rodarte /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mετά από αρκετές σεζόν στο Παρίσι ο οίκος Rodarte επέστρεψε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Με τη δική του κομψή ιδιοσυγκρασία, το label είναι γνωστό για τα εκπληκτικά show με τις αιθέριες δημιουργίες που επεκτείνονται συχνά και στην ομορφιά.

Tα beauty looks πολλές φορές εφευρετικά, με απροσδόκητο μακιγιάζ και μαλλιά στολισμένα με ονειρικά αξεσουάρ. Και για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2019 οι σχεδιάστριες Kate και Laura Mulleavy έμειναν πιστές σε αυτό το μοτίβο.

To σκηνικό στήθηκε σε νεκροταφείο στην Κάτω Ανατολική πλευρά, και το backstage στεγάστηκε σε μια Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία στο δρόμο. Η πρώτη εμφάνιση πάνω στο runway ήταν αρκετή για να καταλάβουν οι καλεσμένοι πως κάτι εντυπωσιακό επρόκειτο να ακολουθήσει.

Ο καλλιτέχνης μακιγιάζ της Nars, James Kaliardos εμπνεύστηκε από την έκθεση «Picasso 1932» που είχε δει πρόσφατα στο Tate Modern στο Λονδίνο.

Δείτε το ονειρικό μακιγιάζ και τα μαλλιά του οίκου Rodarte για την άνοιξη είναι εμπνευσμένα από τον Πικάσο και τον Νταλί στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ