Rich Kids: Τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα... κυνηγούν το καλοκαίρι στους εξωτικούς προορισμούς [εικόνες] - iefimerida.gr

Rich Kids: Τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα... κυνηγούν το καλοκαίρι στους εξωτικούς προορισμούς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί για τους περισσότερους... κοινούς θνητούς οι διακοπές να τελείωσαν και όλοι να έχουμε βάλει τα κεφάλια μέσα περιμένοντας το επόμενο break, ωστόσο για τα πλουσιόπαιδα του Instagram δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κάθε μέρα για αυτά, είναι διακοπές. Ανεξαρτήτως χρονικής στιγμής.

Οι λογαριασμοί στο Instagram με τα Rich Kids διαφόρων χωρών πλημμυρίζουν και τώρα, όπως πάντα, με φωτογραφίες από τις χλιδάτες διακοπές τους.

Και αν στην Ευρώπη ο καιρός αρχίζει και χαλάει τα πλουσιόπαιδα ταξιδεύουν εκεί που έχει ακόμη... ήλιο και συνεχίζουν απτόητα τις διακοπές τους.

Τρανό παράδειγμα τα πλουσιόπαιδα της Βουδαπέστης, τα οποία ποστάρουν από εξωτικούς προορισμούς.

Όμορφες καλλονές «πνιγμένες» σε σακούλες από διάσημους οίκους μόδας, τσάντες με πακέτα από χαρτονομίσματα, ακριβά τζιπ σε εξωτικούς προορισμούς καθώς και γιοτ γεμάτα με σαμπάνιες είναι μόνο μερικές από τις φωτογραφίες που μας κάνουν για λίγο να ζηλέψουμε.

Βέβαια για τα πλουσιόπαιδα του Instagram, οι διακοπές αυτές είναι μόνο η αρχή, μιας και οι χειμερινοί προορισμοί, όπως οι αυστριακές και οι ελβετικές Αλπεις, είναι σίγουρα ο επόμενος προορισμός τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλουσιόπαιδα instagram διακοπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ