Το άλμπουμ του ρομαντικού γάμου της Λένας Παπαληγούρα -Οι πιο όμορφες φωτογραφίες του ζευγαριού [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το άλμπουμ του ρομαντικού γάμου της Λένας Παπαληγούρα -Οι πιο όμορφες φωτογραφίες του ζευγαριού [εικόνες & βίντεο]

Ο γάμος της Λένας Παπαληγούρα και του Ακη Πάντου /Φωτογραφία: Instagram/marilenapanagiotopoulou2017
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε, το Σάββατο, η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα με τον εκλεκτό της καρδιάς της Άκη Πάντο.

Η ρομαντική τελετή τελέστηκε στον Ι. Ν Αγίου Φιλίππου Βλασσαρούς στο Θησείο, με κουμπάρους την φίλη της νύφης, Ιωάννα Παππά και τον σύντροφό της και αδελφό του γαμπρού, Κώστα Πάντο.

Παρά την βροχή και τα έντονα καιρικά φαινόμενα, το ζευγάρι δεν πτοήθηκε καθώς έφτασε στην εκκλησία με ομπρέλες. Την αγαπητή ηθοποιό συνόδευσε ο πατέρα της και πρώην υπουργός, Αναστάσιος Παπαληγούρας.

Η ταλαντούχα νέα ηθοποιός, διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και έλαμπε στο ρομαντικό λευκό νυφικό της σε Α γραμμή, ενώ επέλεξε στεφάνι με λουλούδια και τούλινο εκρού πέπλο.

Η Λένα Παπαληγούρα ήταν μαζί με τον νεαρό πολιτικό μηχανικό τα τελευταία τρία χρόνια και αποφάσισαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με όρκους αιώνιας αγάπης.

Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες από τον ρομαντικό γάμο της Λένας Παπαληγούρα και του Άκη Πάντου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ