O σχεδιαστής του τεράστιου καπέλου που πλημμύρισε το Instagram μόλις παρουσίασε μια τσάντα που χωράει μέσα και... άνθρωπο [εικόνες]

ΟJacquemus, ο Ιταλός σχεδιαστής πίσω από το εξωπραγματικά τεράστιο καπέλο που σάρωσε το Instagram φέτος το καλοκαίρι, εμπνεύστηκε άλλη μία ιδιαίτερη δημιουργία που παρουσίασε στην πασαρέλα, μια ψάθινη τσάντα παραλίας που είναι τόσο μεγάλη όσο και το μοντέλο που την κρατά. Και εντυπωσίασε τόσο, που πολλά περιοδικά μόδας έσπευσαν να γράψουν ότι μιλάμε για το ωραιότερο αξεσουάρ που παρουσιάστηκε στη φετινή εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η πορτοκαλί, ψάθινη τσάντα, με τα κρόσσια και τη λευκή δερμάτινη λαβή, ήταν το κομμάτι που ξεχώρισε στη συλλογή «Jacquemus 'La Riviera SS19» και που καθόρισε το στιλ της εβδομάδας μόδας του Παρισιού. Μια τσάντα τόσο μεγάλη, που αστειευόμενος κάποιος θα μπορούσε να πει ότι χωρά μέσα, την πετσέτα, το βιβλίο σου, τα σανδάλια σου, το μαγιό και μερικούς από τους φίλους σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SIMON PORTE JACQUEMUS (@jacquemus) στις 24 Σεπ, 2018 στις 9:41 πμ PDT

Η μεγάλη αυτή τσάντα φιλοδοξεί να γίνει το talk of the town αντικείμενο του επόμενου καλοκαιριού μετά τον πάταγο που σημείωσε το πελώριο καπέλο του με όνομα «La Bomba» και που φόρεσαν όλες οι celebrities από την Ριάνα μέχρι την Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Το περασμένο καλοκαίρι αυτό το καπέλο ήταν ιδανικό για να φορεθεί σε μια αμμώδη παραλία και να φωτογραφηθεί κανείς πίσω από αυτό. Ήταν η απόλυτη μετάφραση του καλοκαιριού και όλες οι influencers έπιναν νερό στο όνομά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @buseonthego στις 2 Ιούλ, 2018 στις 6:37 πμ PDT


Τώρα, οι γνώστες και ειδικοί του στυλ προβλέπουν πως η νέα τεράστια τσάντα παραλίας του Simon Porte Jacquemus θα επιτύχει παρόμοια θέση λατρείας – για να μην αναφέρουμε πως θα εμπνεύσει μυριάδες αντιγραφές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SIMON PORTE JACQUEMUS (@jacquemus) στις 24 Σεπ, 2018 στις 9:50 πμ PDT


Αν όμως δεν είστε και ιδιαίτερα ψηλές, ηρεμήστε: ο σχεδιαστής έχει σκεφτεί τα πάντα. Εκτός από την έκδοση XXXL, έχει φτιάξει και μικρότερες εκδοχές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SIMON PORTE JACQUEMUS (@jacquemus) στις 25 Σεπ, 2018 στις 8:50 πμ PDT


Ο στυλίστας των διασημοτήτων, Λουκ Αρμιτάζ, δήλωσε στην Daily Mail: «Ο Jacquemus γίνεται γρήγορα ένας σχεδιαστής γνωστός για τα απίθανα έργα του».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reforma Moda! (@modareforma) στις 9 Ιούν, 2018 στις 12:12 μμ PDT


Και προσθέτει: «Η νέα τσάντα παραλίας που παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού είναι πιθανό πως θα γίνει τεράστια επιτυχία στην λίστα του Instagram και είναι εξαιρετική για όσους θέλουν να κάνουν μια τεράστια fashion statement – στην κυριολεξία. Περιμένων να δω μεγάλες τσάντες και καπέλα για το επόμενο καλοκαίρι – καθώς ο σχεδιαστής έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο, που θα ήταν δύσκολο να αγνοήσουμε τη ζήτηση για υπερμεγέθη αξεσουάρ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SIMON PORTE JACQUEMUS (@jacquemus) στις 26 Σεπ, 2018 στις 5:49 πμ PDT


Η Vogue πάντως, είναι πεπεισμένη πως θα είναι το αντικείμενο με τις περισσότερες αναρτήσεις στο Instagram τόσο στην εβδομάδα μόδας όσο και στην επόμενη θερινή περίοδο. Και όπως τονίζει, θα είναι ο πρωταγωνιστής μιας συναρπαστικής ρετρό καλοκαιρινής εμφάνισης.



Σύμφωνα με το περιοδικό, «είναι η τελευταία must- have προσθήκη του jet set».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? (@bellahadid) στις 6 Ιούν, 2018 στις 4:02 μμ PDT

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ