Πώς θα κάνετε την μπανιέρα να αστράφτει διώχνοντας τα άλατα -To φυσικό «απορρυπαντικό» - iefimerida.gr

Πώς θα κάνετε την μπανιέρα να αστράφτει διώχνοντας τα άλατα -To φυσικό «απορρυπαντικό»

Μια γυναίκα κάνει μπάνιο σε μπανιέρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μπάνιο είναι ένας χώρος που συνήθως αφήνουμε τελευταίο όταν καθαρίζουμε, γιατί το καθάρισμά του είναι μεγάλος μπελάς.

Αλλά επειδή επισκεπτόμαστε το μπάνιο μας κατά μέσο όρο πάνω από 6-7 φορές την ημέρα, είναι σημαντικό να είναι καθαρό. Και ιδίως όταν δεν μένουμε μόνοι μας στο σπίτι.

Η συχνότητα καθαρίσματος εξαρτάται και από το πλήθος των ατόμων που βρίσκονται στο σπίτι. Σαφώς όσα περισσότερα άτομα χρησιμοποιούν το μπάνιο, τόσο περισσότερο λερώνεται και τόσο συχνότερος πρέπει να είναι ο καθαρισμός του.

Ερευνες που αφορούν τα οικιακά βακτήρια έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως το μπάνιο είναι ο πιο βρώμικος χώρος του σπιτιού. Και ιδίως μέσα στην μπανιέρα συγκεντρώνονται πολλά βακτήρια, επειδή είναι ένα μέρος του μπάνιου που καθαρίζεται πιο δύσκολα και «κρατάει» αρκετή υγρασία.

Για να καθαρίσετε την μπανιέρα σας λοιπόν και να την κάνετε να αστράφτει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τρία υλικά και να δημιουργήσετε το δικό σας απορρυπαντικό.

Δείτε πώς να κάνετε την μπανιέρα σας να αστράφτει διώχνοντας τα άλατα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπανιέρα απορρυπαντικό ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ