Τέλος καλό, όλα καλά για τον Αλέν Ντελόν - iefimerida.gr

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Αλέν Ντελόν

Τέλος καλό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιτυχία στέφθηκε η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο διάσημος ηθοποιός Αλέν Ντελόν, λόγω της καρδιακής αρρυθμίας που παρουσίασε.

Ο Γάλλος ηθοποιός, μίλησε από το δωμάτιο του νοσοκομείου, στην εφημερίδα «Le Parisien» δύο ώρες μετά την επέμβαση: «Χειρουργήθηκα πριν από 2 ώρες. Ηταν προγραμματισμένο. Εδώ και 15 ημέρες είχα ζαλάδες και εμετούς. Μου έκαναν μια αξονική: όλα είναι καλά από νευρολογικής άποψης. Ανακαλύψαμε ωστόσο μια καρδιακή αρρυθμία. Είναι κάτι που συμβαίνει σε ανθρώπους όπως εγώ, όταν συσσωρεύονται συναισθήματα, αηδίες...» προσθέτοντας ότι η επέμβαση «πήγε πολύ καλά...Υποβλήθηκα σε αναισθησία για 10 λεπτά και επιχειρήσαμε να φτιάξουμε την καρδιά»

Ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο το πρωί. H εφημερίδα στο άρθρο της τονίζει ότι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν πολύ ευχάριστο για τον Ντελόν. Στις αρχές Ιουλίου του 2011 ο 17χρονος γιος του ο Αλέν Φαμπιέν, που απέκτησε με την Ροζαλί βαν Μπρίμεν, κατηγορήθηκε για πρόκληση σωματικών βλαβών, όταν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που είχε διοργανώσει στο σπίτι του στη Γενεύη, μία έφηβη τραυματίστηκε από ένα συλλεκτικής αξίας περίστροφο. Η σφαίρα «πέτυχε» την ανήλικη στο στομάχι.

Εκείνη την εποχή ο Ντελόν, σε συνέντευξή του στην «Le Matin», ταραγμένος επιβεβαίωσε την είδηση διευκρινίζοντας πως δεν πυροβόλησε ο γιος του. «Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο γιος μου δεν τράβηξε τη σκανδάλη. Υπάρχει όμως σύγχυση για το ποιος τελικά πυροβόλησε! Δυστυχώς το παιδί μου πρόδωσε την αγάπη μου και την εμπιστοσύνη μου. Χωρίς την έγκρισή μου και χωρίς να το γνωρίζω κάλεσε ένα βράδυ τους φίλους του στο σπίτι την παραμονή των διακοπών μας. Ως εκ τούτου, έλαβα μια κλήση από την αστυνομία. Είμαι πολύ λυπημένος»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ