Δε θα το πιστέψετε τι τρώνε τα μόλις ενός έτους δίδυμα των Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ - iefimerida.gr

Δε θα το πιστέψετε τι τρώνε τα μόλις ενός έτους δίδυμα των Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ

Οι Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δίδυμα του Τζορτζ Κλούνεϊ φαίνεται πως κληρονόμησαν την αγάπη του μπαμπά τους για το ιταλικό φαγητό. Μπορεί όμως να τα κατηγορήσει κανείς;

Η προσωπική σεφ του ηθοποιού, Βιβιάνα Φρίτσι, αποκάλυψα τα φιλικά προς τα παιδιά μενού που ετοιμάζει και σε αυτό περιλαμβάνονται πιάτα όπως ο σολομός, το ριζότο ντομάτας, η πίτσα μαργαρίτα και ρικότα με σμέουρα.

Το διάσημο ζευγάρι λατρεύει την πίτσα μαργαρίτα

«Τα δίδυμα έχουν πολύ γέλιο όταν τρώνε» δήλωσε η Βιβιάνα στο περιοδικό People. «Όταν τους αρέσει ένα φαγητό, βάζουν τα μικρά δαχτυλάκια τους στο πιάτο, λερώνονται, πιάνουν τα μάγουλά τους, χαμογελούν και λένε ‘μμμ’».

Η Βιβιάνα, με καταγωγή από την λίμνη Κόμο της Ιταλίας, εργάζεται ως προσωπική σεφ πλήρους απασχόλησης των Κλούνε«ι από το 2013. Μαγειρεύει μία φορά την εβδομάδα πίτσα για τον Τζορτζ και την σύζυγό του Αμάλ. Το αγαπημένο τους πιάτο, σύμφωνα με την ίδια, είναι η πίτσα μαργαρίτα και σαλάτα αλλά το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει επίσης λιβανέζικα και ινδικά πιάτα, σούσι και πολλά ιταλικά φαγητά.

Τα δίδυμα της οικογένειας Κλούνεϊ λατρεύουν το ριζότο ντομάτας και τον σολομό

«Μπορεί να κάνει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των χειροποίητων νιόκι με πέστο που θα σας κάνει να κλάψετε» δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην κοινή τους συνέντευξη. «Η Βίβι μαγειρεύει σχεδόν κάθε βράδυ για εμάς τώρα που έχουμε τα δίδυμα. Το να βγούμε έξω για φαγητό δεν είναι εύκολο πλέον ούτε και τόσο ενδιαφέρον όσο παλιά. Επιπλέον, όλοι οι φίλοι μας προτιμούν να φάνε το φαγητό της παρά να πάνε σε ένα εστιατόριο στο Κόμο ή στο Λονδίνο».

Έχει καταφέρει όμως η Φρίτσι – την οποία ο ηθοποιός αποκαλεί «ένα αξιοθαύμαστο άτομο τόσο εντός όσο και εκτός κουζίνας» - να διδάξει στους Κλούνεϊ μαγειρική;

«Ειλικρινά, η Αμάλ κι εγώ είμαστε τόσο κακοί μάγειρες που κάθε μάθημα της Βίβι στην κουζίνα θα ήταν σαν να προσπαθούσε να διδάξει σε μια φάλαινα να πετάξει» λέει ο ηθοποιός.

Ο Τζορτζ έγινε για πρώτη φορά πατέρας σε ηλικία 56 ετών όταν η σύζυγός του Αμάλ γέννησε τα δίδυμα παιδιά τους, Έλλα και Αλεξάντερ τον Ιούνιο του 2017. Ενώ το ζευγάρι μιλάει σπάνια για τα παιδιά τους δημόσια, η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων μίλησε πρόσφατα γι’ αυτά.

Μιλώντας σε τελετή απονομής βραβείων στο Λος Άντζελες όπου ο Τζορτζ τιμήθηκε με το βραβείο Lifetime Achievement από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, η Αμάλ είπε: «Αγάπη μου, αυτό που βρήκα σε σένα είναι η μεγάλη αγάπη που πάντα ήλπιζα ότι υπήρχε. Και το να σε βλέπω με τα παιδιά μας, Έλλα και Αλεξάντερ, είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου. Γεμίζεις το σπίτι μας με γέλια και ευτυχία κι αυτό προτού ακόμη τα παιδιά καταλάβουν ότι το «ντα-ντα» είναι ο μπάτμαν, μια αλεπού που μιλάει και φίλοι με την Μαίρη Πόπινς. Είμαι τόσο περήφανη για σένα αγάπη μου».

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ