ΠΑΟΚ: Δύσκολα να προλάβει ο Ελ Καντουρί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Δύσκολα να προλάβει ο Ελ Καντουρί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Ελ Καντουρί /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την Κυριακή το βράδυ (20:30).

Και αυρτό διότι ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει μια κάκωση στους στροφείς μύες του ισχίου και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους». Ο Ελ Καντουρί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και η συμμετοχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου το Σάββατο. Από εκεί και πέρα ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στον τομέα της τακτικής.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό πλησιάζει κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμα ντέρμπι σε αυτή τη πολύ δύσκολη σειρά παιχνιδιών.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και το transition game.

O Ομάρ Ελ Καντουρί έχει μια κάκωση στους στροφείς μύες του ισχίου, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας με τρέξιμο και η συμμετοχή του θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (29.09), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ ελ καντουρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ