H πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Αβρίλ Λαβίν μετά από απουσία πολλών ετών [βίντεο] - iefimerida.gr

H πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Αβρίλ Λαβίν μετά από απουσία πολλών ετών [βίντεο]

Η Αβρίλ Λαβίν το 2015 στο Λος Άντζελες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τραγουδίστρια από τον Καναδά Αβρίλ Λαβίν που έγινε διάσημη στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με το «Complicated» και το «Girlfriend» επιστρέφει στη δισκογραφία με νέο σινγκλ.

Σηματοδοτώντας την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση εδώ και χρόνια, η Αβρίλ Λαβίν παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της σινγκλ με τίτλο «Head Above Water», ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής του Jimmy Kimmel.

Η Αβρίλ Λαβίν προσβλήθηκε από τη νόσο του Lyme το 2014, αλλά η διάγνωση έγινε μήνες αργότερα.

«Πέρασα τα τελευταία χρόνια στο σπίτι, άρρωστη, να πολεμώ την ασθένεια του Lyme», έγραψε σε κείμενο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της.

Η ίδια εξήγησε ότι το τραγούδι «Head Above Water» γράφτηκε κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής της.

Το νέο σινγκλ ενόψει του επερχόμενου άλμπουμ περιγράφει λεπτομερώς το ταξίδι της τραγουδίστριας μέσα από τον αγώνα της με τη νόσο του Lyme. Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι της τραγουδίστριας σε διάστημα 5 χρόνων.

Δείτε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Αβρίλ Λαβίν μετά από απουσία 5 ετών στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ