Η Δέσποινα Βανδή με ποδιά και αλεύρι στα χέρια, φτιάχνει σπανακόπιτα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Δέσποινα Βανδή με ποδιά και αλεύρι στα χέρια, φτιάχνει σπανακόπιτα [εικόνα]

Η Δέσποινα Βανδή με πλάστη και ποδιά. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια πετυχημένη τραγουδίστρια, μια πολυάσχολη επαγγελματίας αλλά και μια τρυφερή μητέρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για την μαγειρική και ανά διαστήματα ποστάρει φωτογραφίες που την δείχνουν να μαγειρεύει, χωρίς να διστάζει να δείξει στους θαυμαστές της που την αγαπούν μια άλλη πλευρά της, διαφορετική από αυτή του λαμπερού κόσμου.

Όπως και αυτή την φορά, που δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με αλεύρια στα χέρια τς, την ώρα που φτιάχνει μια σπανακόπιτα για παιδιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ποδια,αλευρι και πλαστης!Γιατι η ζωή έχει πολλές διαστάσεις και γιατί έχω την ευτυχία να είμαι η μαμα της Μελινας και του Γιώργου!Κι όταν ο γιος μου φώναξε «ουαου το βράδυ θα φάμε σπανακόπιτα» γέμισε η ψυχή μου που χάρηκε!Γιατι η προετοιμασία ενός φαγητού εκτός από δημιουργία είναι πάνω από όλα αγάπη και φροντίδα!Ειναι “σε νοιάζομαι”!Ειναι μυρωδιές,οικογένεια,τόπος που θες να γυρνάς,ασφάλεια...ανάμνηση! #family #food #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις 27 Σεπ, 2018 στις 8:02 πμ PDT

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Ποδιά, αλεύρι και πλαστής! Γιατί η ζωή έχει πολλές διαστάσεις και γιατί έχω την ευτυχία να είμαι η μαμά της Μελίνας και του Γιώργου! Κι όταν ο γιος μου φώναξε ‘ουαου το βράδυ θα φάμε σπανακόπιτα’ γέμισε η ψυχή μου που χάρηκε! Γιατί η προετοιμασία ενός φαγητού εκτός από δημιουργία είναι πάνω από όλα αγάπη και φροντίδα! Είναι ‘σε νοιάζομαι’! Είναι μυρωδιές, οικογένεια, τόπος που θες να γυρνάς, ασφάλεια... ανάμνηση!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ