Εστιατόρια, bar, street food -15 φανταστικά μέρη στο Κουκάκι, το «Μικρό Παρίσι» της Αθήνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Εστιατόρια, bar, street food -15 φανταστικά μέρη στο Κουκάκι, το «Μικρό Παρίσι» της Αθήνας [εικόνες]

Στο εσωτερικό του «Lotte»/ Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνοικία του Κουκάκη, -ή όπως πλέον έχει επικρατήσει να την λέμε το «Κουκάκι»-, είναι μια από τις πιο ωραίες γειτονιές της Αθήνας.

«Μικρό Παρίσι» την έλεγαν παλιά και δεν είχαν άδικο, γιατί σε αρκετά σημεία έχεις την αίσθηση ότι περιπλανιέσαι στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Πολύ κοντά την Ακρόπολη, αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο για τους Αθηναίους αλλά και για τους ξένους επισκέπτες, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια στην περιοχή ξεπηδούν συνεχώς καινούργια μαγαζιά, εστιατόρια, μπαράκια, street food, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για μια χαλαρή έξοδο.

1) Lotte

«Τι στην Μονμάρτη, τι στη Lotte», (σσ. πήρε το όνομά της από την ηρωίδα του Γκαίτε στον «Βέρθερο»): έτσι λένε οι θαμώνες αυτού του κουκλίστικου καφέ με την παριζιάνικη αύρα.

Εδώ, λοιπόν, κάτω από τους ήχους τζαζ και ρετρό μουσικής θα απολαύσετε καφέ, σπιτική λεμονάδα, πίτες που φτιάχνει η μαμά της ιδιοκτήτριας, και φανταστικά γλυκά.

Ανακαλύψτε 15 μαγαζιά στο Κουκάκι, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κουκάκι ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΟΥΚΑΚΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ