Βaby Shark doo doo doo doo: Αυτό το λίγο... σπαστικό τραγούδι είναι το απόλυτο viral [βίντεο] - iefimerida.gr

Βaby Shark doo doo doo doo: Αυτό το λίγο... σπαστικό τραγούδι είναι το απόλυτο viral [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσες μαμάδες κατάφεραν να ξεπεράσουν τον σκόπελο του Despasitos, μπορούν να τρέμουν πια την εισβολή μιας οικογένειας καρχαριών.

To Baby Shark πριν όλα πάρουν τον κατήφορο, ήταν ένα αμερικάνικο τραγουδάκι για γύρω από τη φωτιά της κατασκήνωσης ή το νηπιαγωγείο του 1980 και 1990. Υπήρχαν πολλές διασκευές του στο ΥouTube, όμως η εκδοχή της νοτιοκορεάτικης εκπαιδευτικής εταιρείας Pinkfong από τον Νοέμβριο του 2015 άρχισε το 2017 να γίνεται viral, αρχικά στην Ασία, και πλέον μετρά 130 εκατομμύρια views.

Όμως η χορευτική εκδοχή του τραγουδιού για κάποιο λόγο τον περασμένο Αύγουστο άρχισε να γίνεται δημοφιλές στην Αυστραλία και σύντομα εξαπλώθηκε και στην υπόλοιπη Δύση.

Με ένα σκοπό που κολλάει στο μυαλό σαν τσίχλα και εντυπωσιακά γραφικά, έχει συνεπάρει τις ηλικίες 0-13 σε όλον τον κόσμο με τον ρυθμό που σάρωσε κάποτε το επίσης νοτιοκορεάτικο Gangnam Style.

Σήμερα έχει φτάσε τα σχεδόν 1,8 δισεκατομμύρια views παγκοσμίως και είναι το 34ο πιο δημοφιλές βίντεο στην ιστορία του YouTube.

When your toddler is in love with #BabyShark pic.twitter.com/pyblphe1mp

Welcome to parenthood. https://t.co/rlaCNmjqng

Συγκροτήματα της Κ-ΡΟΡ με τις διασκευές τους βοήθησαν την εξάπλωσή του και πλέον το YouTube κατακλύζεται από χορευτικά βίντεο υπό τους ήχους του, σε ένα φαινόμενο που ονομάζεται Baby Shark Challenge.

We had a fabulous first SOAR celebration this morning! @FSESFriendship Falcons turned into baby sharks today! #BabySharkChallenge #SOAR #PBIS #proud2bFSES pic.twitter.com/wSyWd8qv7U

When 3rd graders sing #BabySharkChallenge the crowd joins in! @MemorialElm #HISDParentU @TeamHISD @HISDFACE pic.twitter.com/Ypa3mgg5y4

Στο τρένο του έχουν ήδη ανέβει οι πρώτοι επώνυμοι.

Λοιπόν, μαμάδες, ετοιμαστείτε: Η ελληνική εκδοχή υπάρχει από το 2016 και έχει κάπου 400.000 views.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Baby Shark παιδί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ