Στο χαρτοφυλάκιο της υφυπουργού Παιδείας Μερόπης Τζούφη περνά η Επαγγελματική Εκπαίδευση - iefimerida.gr

Στο χαρτοφυλάκιο της υφυπουργού Παιδείας Μερόπης Τζούφη περνά η Επαγγελματική Εκπαίδευση

Η υφυπουργός Παιδείαςς Μερόπη Τζούφη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αντικείμενο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ανατέθηκε στην υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Μερόπη Τζούφη, που μέχρι πριν τον τελευταίο ανασχηματισμό, είχε ο απελθών υφυπουργός, Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Η κ. Τζούφη τόνισε μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων ότι θα συνεχίσει το έργο του κ. Μπαξεβανάκη, εργαζόμενη για την αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, «με στόχο την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους μαθητές και στις μαθήτριες που την επιλέγουν, την παροχή επαγγελματικών και ακαδημαϊκών διεξόδων στους αποφοίτους της και τη διαμόρφωση ενός ρεαλιστικού οράματος για τους εκπαιδευτικούς».

Υπενθυμίζεται, ότι μεταξύ άλλων, στο χαρτοφυλάκιο της υφυπουργού περιλαμβάνονται ήδη τα θέματα ειδικής αγωγής, διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και ομογένειας.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ