Η Ναόμι Κάμπελ κατακεραυνώνει την Κένταλ Τζένερ με μόλις δύο λέξεις [βίντεο]

Μην ζητήσετε ποτέ από την Ναόμι Κάμπελ να σχολιάσει την Κένταλ Τζένερ. Αυτό αποδεικνύεται από την τελευταία της συνέντευξη.

Μιλώντας στην εκπομπή του Άντι Κοέν, « Watch What Happens Live», το σούπερ μόντελ είπε πολλά για το νεαρό επίσης μοντέλο, λέγοντας ουσιαστικά μόνο δύο λέξεις.


Στην συνέντευξή της, ο Κοέν, έκανε στην Κάμπελ μια ερώτηση ενός θαυμαστή από το Twitter. «Ο Peter the Meteor θέλει να μάθει την άποψή σου για το ότι η Κένταλ Τζένερ είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο την ώρα που λέει ότι ‘επιλέγει προσεκτικά τις δουλειές της και πως ‘δεν πρόκειται να εμφανιστεί ποτέ σε 30 σόου σε μια σεζόν».


Χωρίς δισταγμό, η Κάμπελ είπε ανέκφραστη στην κάμερα «επόμενη ερώτηση».

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει όλη την ιστορία, η ερώτηση του θαυμαστή αναφέρεται στην πρόσφατη αντίδραση εναντίον της Τζένερ από την κοινότητα των μοντέλων, μετά από ένα απόσπασμα συνέντευξή της στο περιοδικό Love, το οποίο μοιράστηκε στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Since the beginning we’ve been super selective about what shows I would do. I was never one of those girls who would do like 30 shows a season or whatever the fuck those girls do. More power to ‘em. But I had a million jobs, not only catwalks but everything else. The whole combination was very overwhelming and I started to freak out a little bit and needed to take a step back,” says the 22-year-old, admitting that she “was on the verge of a mental breakdown.” #LOVE20 Photographer @alasdairmclellan Fashion Editor @kegrand Make up @ctilburymakeup Hair @jamesspecis Casting @bitton Interview #MurrayHealy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) στις 17 Αύγ, 2018 στις 1:06 πμ PDT


«Από την αρχή ήμασταν εξαιρετικά επιλεκτικές για το σε ποια σόου θα πήγαινα» είπε η Τζένερ. «Δεν ήμουν ποτέ από εκείνα τα κορίτσια που θα έκαναν 30 σόου σε μια σεζόν ή ότι στο διάολο άλλο κάνουν. Περισσότερη δύναμη σε αυτά. Αλλά είχα ένα εκατομμύριο άλλες δουλειές, όχι μόνο την πασαρέλα, αλλά και πολλά άλλα. Όλος αυτός ο συνδυασμός ήταν υπερβολικός και άρχισα να φρικάρω και έπρεπε να κάνω ένα βήμα πίσω».

Μετά την κατακραυγή από άλλα μοντέλα, η Τζένερ προσπάθησε να αποσαφηνίσει τα λόγια της στο Twitter. «Σκοπός μου ήταν να τις επευφημήσω, αλλά δυστυχώς τα λόγια μου παρερμηνεύτηκαν. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη. Ο σεβασμός που έχω για τις συναδέρφους μου είναι ανυπολόγιστος».

Και παρόλο που η Κάμπελ επέλεξε να μην μιλήσει για την Τζένερ, δεν έκανε το ίδιο με την κόρη της φίλης της, Σίντι Κόρφορντ, Κάια Γκέρμπερ, που είναι ένα νεαρό μοντέλο, όταν κάποιος θαυμαστής έκανε μια ερώτηση σχετικά με τον αν της δίνει συμβουλές.



«Είναι αξιολάτρευτη, είμαι πολύ περήφανη για την Κάια» είπε η Κάμπελ. «Κάθισα μαζί της και με την μητέρα της και συζητήσαμε για όλα τα σόου που έπρεπε ή που δεν έπρεπε να συμμετάσχει επειδή είναι ακόμη μικρή. Και ακολούθησε τις συμβουλές μας. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτήν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ