Κορυδαλλός: Δωρεάν φοίτηση όλων των παιδιών στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς - iefimerida.gr

Κορυδαλλός: Δωρεάν φοίτηση όλων των παιδιών στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς

Παιδικός σταθμός/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταργούνται τα τροφεία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Κορυδαλλού, έπειτα από εισήγηση του δημάρχου, Σταύρου Κασιμάτη, στο δημοτικό συμβούλιο.

Η απόφαση αφορά το σύνολο βρεφών και παιδιών, που φιλοξενούνται στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς και, από το 2000 έως σήμερα, κατέβαλαν τροφεία.

«Μετά από τεράστια προσπάθεια, η οικονομική κατάσταση του δήμου επιτρέπει πλέον την κάλυψη των τροφείων όλων των παιδιών και την στήριξη του εισοδήματος των οικογενειών τους» ανέφερε σε σχετική δήλωση ο δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Ελένη Γαλανοπούλου δήλωσε ότι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Κορυδαλλού έχουν ιδανική αναλογία προσωπικού, παιδιών και βρεφών και είναι επιπλέον στελεχωμένοι με μόνιμο επιστημονικό προσωπικό: Παιδίατρο, εργοθεραπεύτρια, ψυχολόγο, γυμναστή, μουσικό και δασκάλα μουσικοκινητικής αγωγής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ