Επίθεση Δασκαλόπουλου σε βουλευτές για την «βιομηχανία τροπολογιών» - iefimerida.gr

Επίθεση Δασκαλόπουλου σε βουλευτές για την «βιομηχανία τροπολογιών»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ντροπή για το κοινοβουλευτικό μας σύστημα, στίγμα για τον πολιτικό κόσμο και πρόκληση για τη δοκιμαζόμενη κοινωνία» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος τη «βιομηχανία τροπολογιών που ανθεί», όπως αναφέρει, «τούτες τις μέρες στη Βουλή ενόψει εκλογών».

«Μικροομάδες συμφερόντων με συνενόχους αμετανόητους βουλευτές επιχειρούν ρεσάλτο στον ισχνό κρατικό προϋπολογισμό για ν' αποσπάσουν ό,τι μπορούν από τα κατάλοιπά του -την ώρα που οι άνεργοι αυξάνονται, μισθοί και συντάξεις μειώνονται, η καθημερινότητα των πολιτών συνεχώς υποβαθμίζεται.

Η αθεράπευτη αυτή πελατειακή-συντεχνιακή και μικροπολιτική αντίληψη είναι η βαθύτερη αιτία των σημερινών μας δεινών. Όσοι επιμένουν να την αναπαράγουν δεν είναι απλώς ασυνείδητοι -είναι πολύ επικίνδυνοι για την οικονομία, για την κοινωνία, για τον τόπο μας στη σημερινή συγκυρία», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΕΒ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ