Μοιάζουν και δεν μοιάζουν: Η 14χρονη κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου είναι τόσο ωραία όσο φαντάζεσαι [εικόνες] - iefimerida.gr

Μοιάζουν και δεν μοιάζουν: Η 14χρονη κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου είναι τόσο ωραία όσο φαντάζεσαι [εικόνες]

Η Γκουίνεθ Πάλτροου με την κόρη της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γκουίνεθ Πάλτροου και η 14χρονη κόρη της Απλ κατά άλλους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, κατά άλλους όχι και τόσο, σε κάθε περίπτωση όμως, μιλάμε για δύο καλλονές. Μητέρα και κόρη σε μια φωτό μαζί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy #nationaldaughtersday Apple Martin, it’s like i conjured you from a dream, you make my life.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις 26 Σεπ, 2018 στις 9:23 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Noooooo summer don’t go

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις 26 Αύγ, 2018 στις 3:43 μμ PDT

Ιδια γαλάζια μάτια, ίδια χείλη, ίδιο σχήμα προσώπου, η Γκουίνεθ ξανθιά, η Απλ κοκκινομάλα. Μοιάζουν πολύ χωρίς να μπορείς να πεις ότι είναι και ολόιδιες.

Η Πάλτροου που μοιράστηκε την φωτογραφία με αφορμή την Ημέρα της Κόρης (ναι, έχουν και τέτοια στην Αμερική), έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Ευτυχισμένη Ημέρα της Κόρης Απλ Μάρτιν, είναι σαν να σε έχω πάρει από ένα όνειρο, εσύ φτιάχνεις τη ζωή μου». Η διάσημη ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, τον τραγουδιστή Κρις Μάρτιν, την 14χρονη Απλ και τον 12χρονο Μόζες. Η Πάλτροου σπάνια μοιράζεται λεπτομέρειες για τα παιδιά της, αλλά πρόσφατα δημοσίευσε μία φωτογραφία τους που βρίσκονται στην αυλή του σπιτιού στο τέλος του καλοκαιριού, γράφοντας «Όχιιιι, καλοκαίρι μην φύγεις». Για τα 14α γενέθλια της Apple τον Μάιο, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα μαζί με ένα κοντινό πλάνο της κόρης της. «Ευτυχισμένα γενέθλια, αγαπημένο μου κορίτσι. Κάνεις την κάθε μέρα σας να είναι το πρωί των Χριστουγέννων. Είσαι η πιο ζωντανή, ξεκαρδιστική, όμορφη (μέσα και έξω) νεαρή γυναίκα, είσαι ένας εκπληκτικός στοχαστής και μια απίστευτη τραγουδοποιός. Σ’ ευχαριστώ που συνεχίζεις να μου κάνεις παρέα, παρόλο που είσαι 14 ετών».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy birthday, my darling girl. You make everyday feel like Christmas morning. You are the most vibrant, hilarious, twirling all over the place, beautiful (inside and out) young woman. You are an amazing thinker and an incredible songwriter. Thanks for still hanging out with me, even though you are 14.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις 14 Μάι, 2018 στις 3:05 μμ PDT

Η Απλ είναι μουσικός ακριβώς όπως ο πατέρας της και μάλιστα έκανε μαζί του ένα ντουέτο τραγουδώντας το « Just A Little Bit Of Heart» της Αριάνα Γκράντε σε μια εκδήλωση το 2016.

Αν και η Πάλτροου και ο Μάρτιν «χώρισαν συνειδητά» το 2014, παραμένουν στενοί φίλοι και συχνά περνούν χρόνο μαζί με τα παιδιά τους. Οι φήμες θέλουν την Γκουίνεθ Πάλτροου να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον νέο σύντροφό της, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις 17 Ιούν, 2018 στις 8:10 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις 2 Μάρ, 2018 στις 11:33 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ