Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητοι μετατρέπουν τα πεζοδρόμια σε χωματερές -Πετούν στρώματα και καναπέδες [εικόνες] - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητοι μετατρέπουν τα πεζοδρόμια σε χωματερές -Πετούν στρώματα και καναπέδες [εικόνες]

Εικόνες ντροπής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H εικόνα με την οποία ήρθαν αντιμέτωποι όσοι πέρασαν από την Ιασωνίδου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δυστυχώς, δεν αποτελεί ασυνήθιστο φαινόμενο. Πολλοί είναι αυτοί που χωρίς σκέψη και φυσικά χωρίς συνεννόηση με το δήμο, που έχει συνεργείο για να τα μαζέψει, κατεβάζουν στο πεζοδρόμιο ολόκληρο το σπίτι τους.

Αυτή τη φορά μαξιλάρια και στρώματα από πολυθρόνες βρέθηκαν πεταμένα δίπλα στα σκουπίδια και μάλιστα όπως αναφέρουν τα μέλη της ομάδας «Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης» σε σημείο όπου μόλις είχαν σκουπίσει οι υπάλληλοι του δήμου.

Δείτε τι αναφέρουν σε ανάρτησή τους δίπλα στις φωτογραφίες: «Γι' αυτή την εικόνα στην Ιασωνίδου αλλά και τόσες άλλες δεν φταίει ούτε ο Κύριος Lazaros Zahariadis ούτε κανείς άλλος στο Δήμο. Φταίει η έλλειψη παιδείας αλλά κι εμείς που κατά κάποιο τρόπο το επιτρέπουμε, μη ενημερώνοντας την ώρα που συμβαίνει ή έστω κι αργότερα. ΜΟΛΙΣ πριν λίγο είχαν σκουπίσει !!».

Με ενα τηλεφώνημα η αρμόδια υπήρεσία του Δήμου μπορεί να πάρει και να πετάξει ο,τι δεν χρειάζεσαι
Πετούν ό,τι γουστάρουν
Δυστυχώς συνηθισμένο φαινόμενο στους δρόμους
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πεζοδρόμιο Θεσσαλονίκη Σκουπίδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ