Ο Παναθηναϊκός κέρδισε κατά κράτος (90-63) την Χίμκι στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε κατά κράτος (90-63) την Χίμκι στο ΟΑΚΑ

Ο Νικ Καλάθης /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπουδαία μπασκετική παράσταση από τον ΠΑΟ.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ μπροστά σε χιλιάδες φίλους του κέρδισε πολύ εύκολα με 90-63 την Χίμκι του Μπαρτζώκα, στην πρώτη ημέρα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ετσι, το βράδυ της Παρασκευής (20:30) θα αντιμετωπίσει την Φενέρ του Ομπράντοβιτς και του Σλούκα, στον τελικό.

Οι «πράσινοι» είχαν σπουδαία απόδοση στην άμυνα και πολυφωνία στην επίθεση.

Δεκάλεπτα: 19-19, 40-34, 62-50, 90-63

Κέρδισε με Σλούκα η Φενέρ

Με τον Κώστα Σλούκα να... υπογράφει σε δημιουργία, εκτέλεση και να στέλνει και το παιχνίδι στην παράταση (λέι απ στην εκπνοή της κανονικής περιόδου), η Φενερμπαχτσέ έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ και πήρε το «εισιτήριο» για τον αυριανό τελικό του 1ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Οι Τούρκοι επικράτησαν με 94-92 στο επιπλέον πεντάλεπτο (78-78κ.α.), στέλνοντας τους Ισραηλινούς στο «μικρό τελικό» (28/9, 18:00), μετά από ένα ντέρμπι... ανέτοιμων. Κορυφαίος των νικητών, που είδαν τον Γιαν Βέσελι να αποχωρεί στο 31΄ με τραυματισμό στο δεξί πόδι, ο Κώστας Σλούκας με 22 πόντους και 5 ασίστ, ενώ από τη Μακάμπι ξεχώρισαν οι Άλεξ Τάιους (19π., 14ρ.) και Τζέρεμι Πάργκο (21π.).

Κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Με τον Γιάννη Αθηναίου να λειτουργεί καταλυτικά, «γράφοντας» την πρώτη του εμφάνιση σε... δράση, από την έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα (σ.σ. ήταν αναγκαστικά παροπλισμένος από την αρχή της προετοιμασίας, λόγω του τραυματισμού στη γάμπα), ο ΠΑΟΚ επικράτησε σήμερα σε φιλικό παιχνίδι στην Αθήνα απέναντι στο Περιστέρι με 92-90. Αγώνας που κρίθηκε στην παράταση (σ.σ. 83-83) και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδά του θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της πρόσφατης πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική. Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου», μάλιστα, πριν από το ματς, προμηθεύτηκαν εισιτήρια, συνεισφέροντας, συμβολικά, στην στήριξη του σκοπού της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ