Κύπελλο Ελλάδος: Ο Μάνος «ξελάσπωσε» τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ο Μάνος «ξελάσπωσε» τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη [βίντεο]

Ο Μάνος σκόραρε το 1-0 /Φωτογραφία:
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε.

Η ομάδα του Πειραιά με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, δεν έκανε καλή εμφάνιση (κυρίως στο πρώτο 45λεπτο), έδωσε δικαιώματα στον Λεβαδειακό που έχασε ευκαιρίες, αλλά στο 68' ο Μάνος «λύτρωσε» τους Πειραιώτες και με κεφαλιά σκόραρε για το 1-0 στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά το γκολ ο ΟΣΦΠ έχασε αρκετές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Να θυμίσουμε ότι το βράδυ της Κυριακής (20:30) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην έδρα του τον ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Tην φανέλα του Ολυμπιακού μετά από 12,5 χρόνια φόρεσε ξανά ο Γιάγια Τουρέ, αγωνιζόμενος για περίπου μία ώρα. Ωστόσο, έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο και δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο Ιβοριανός άσος του Ολυμπιακού ήταν βασικός και αρχηγός στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό παίζοντας ως δεκάρι.

ΤΟ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μάνος Λεβαδειακός Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ