Ο Μουζουράκης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί -Με κιμονό στο The Voice [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Μουζουράκης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί -Με κιμονό στο The Voice [εικόνες]

Πάνος Μουζουράκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πάνος Μουζουράκης ξεχωρίζει πάντα με τα ιδιαίτερα look του. Ποιος δεν θυμάται, άλλωστε, την εμφάνισή του στο The Voice με γκλίτσα του τσοπάνη;

Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει ανοίξει τα καλλιτεχνικά φτερά του στις ΗΠΑ, επέστρεψε στη θέση του κριτή του μουσικού σόου του ΣΚΑΪ, με ένα εντελώς διαφορετικό outfit.

Ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίστηκε στο The Voice με αντρικό γιαπωνέζικο κιμονό, που φορούσαν παραδοσιακά οι σαμουράι, συνδυάζοντάς το με μαύρη φλατ σαγιονάρα με χρυσές αλυσίδες και πορτοκαλί γεωμετρικά γυαλιά ηλίου.

Ο Πάνος Μουζουράκης με αντρικό γιαπωνέζικο κιμονό

Το look ήταν άκρως εκκεντρικό, ωστόσο, ο καλλιτέχνης το υποστήριζε και δεν έδειχνε «ξένο» επάνω του.

Το Voice κάνει πρεμιέρα την Τρίτη και στη θέση των κριτών ξανακάθονται οι μοναδικοί: Σάκης Ρουβάς, Ελενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης. Παρουσιαστής συνεχίζει να είναι ο ταλαντούχος Γιώργος Καπουτζίδης.

Η εκκεντρική του σαγιονέρα
Το The Voice ξεκινά
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πάνος μουζουράκης κιμονό The Voice
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ