Σύγκρουση ΙΧ με τρένο στη Λαμία: Η άτυχη καθηγήτρια είχε χάσει τον σύζυγό της σε τροχαίο, δύο χρόνια πριν - iefimerida.gr

Σύγκρουση ΙΧ με τρένο στη Λαμία: Η άτυχη καθηγήτρια είχε χάσει τον σύζυγό της σε τροχαίο, δύο χρόνια πριν

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ σημειώθηκε το πρωί στην Τιθορέα. Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί όταν ΙΧ παρασύρθηκε από τρένο σε φυλασσόμενη διάβαση στην Κάτω Τιθορέα. Και πίσω από αυτό κρύβεται μια τραγική ιστορία.

Ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα παραβίασε τις μπάρες, θεωρώντας πως απλά είχαν ξεχαστεί έτσι κατεβασμένες, εμβολίστηκε από διερχόμενο τρένο και παρασύρθηκε για σχεδόν ένα χιλιόμετρο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια του δύο από αυτά.

Η συνοδηγός του οχήματος ανασύρθηκε νεκρή. Πριν από δύο χρόναι ειε χάσει και τον σύζυγό της και μεγάλωνε μόνη της τα δύο τους παιδιά
Το τρένο παρέσυρε το όχημα για περίπου 1 χιλιόμετρο

Τελικά, η μία από τις δύο γυναίκες και συγκεκριμένα η συνοδηγός ανασύρθηκε νεκρή. Πρόκειται για την διευθύντρια του γυμνασίου Κάτω Τιθορέας, ηλικίας 49 χρονών, Χριστίνα Οικονόμου.

Αυτό που συγκλονίζει όμως την τοπική κοινωνία είναι η τραγική ιστορία της καθηγήτριας. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, πριν από δύο χρόνια είχε χάσει τον σύζυγό της και μεγάλωνε μόνη της τα παιδιά της.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ