«Τo πριν και το μετά μου»: To συγκλονιστικό ποστ της Τζόις Χατζοπούλου για τα πρότυπα ομορφιάς που προωθούν οι εκπομπές μόδας [εικόνα] - iefimerida.gr

«Τo πριν και το μετά μου»: To συγκλονιστικό ποστ της Τζόις Χατζοπούλου για τα πρότυπα ομορφιάς που προωθούν οι εκπομπές μόδας [εικόνα]

Η Τζόις Χατζοπούλου /Instagram/joyce_glitter_
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζούμε σε μια εποχή που το σωματικό βάρος δεν είναι πλέον ντροπή και η body positive εικόνα κυριαρχεί όλο και περισσότερο. Θεωρητικά τουλάχιστον.

Στο προσκήνιο έρχονται και πάλι τα πρότυπα του γυναικείου σώματος, το ιδανικό βάρος, η ωραία εξωτερική εμφάνιση και όλα αυτά που απασχολούν μια γυναίκα από την εφηβική της κιόλας ηλικία. Η τηλεόραση και τα social media έχουν κατακλειστεί από σόου, εκπομπές, φωτογραφίες κτλ. που σκοπό έχουν να προβάλουν τον κόσμο της μόδας και κατ’ επέκταση τον κόσμο της ομορφιάς.

Με αφορμή τα αποσπάσματα του Greece’s Next Top Model, η marketing manager Τζόις Χατζοπούλου αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη δική της προσωπική εμπειρία. Χρησιμοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα και να μοιραστεί ένα δικό της κομμάτι.

Συγκεκριμένα, η Τζόις ανέβασε στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο μια φωτογραφία της με το «πριν» και το «μετά», όπως αυτές τις φωτογραφίες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από fitness bloggers και γυμνάστριες που διηγούνται πώς έχασαν κιλά και έχτισαν το κορμί των ονείρων τους μαζί με ειδικές δίαιτες, ασκήσεις κτλ. Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι το δυνατό της μήνυμα κάτω από την φωτογραφία.

Διαβάστε το συγκλονιστικό ποστ της Τζόις Χατζοπούλου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ