Η Κατερίνα Γερονικολού τραγουδά το «Καροτσέρη» για τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» -Το βίντεο με τον Ορέστη Τζιόβα - iefimerida.gr

Η Κατερίνα Γερονικολού τραγουδά το «Καροτσέρη» για τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» -Το βίντεο με τον Ορέστη Τζιόβα

Κατερίνα Γερονικολού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tον Δεκέμβριο του 1962, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου «Κοτοπούλη» κι έγινε η Λίζα Πετροβασίλη κάνοντας πάταγο.

Λίγο μετά, η «Λίζα Πετροβασίλη» γίνεται κινηματογραφική ηρωίδα και οι Αθηναίοι συρρέουν στις σκοτεινές αίθουσες για να απολαύσουν τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για μια ακόμη φορά έγιναν ένα κινηματογραφικό δίδυμο που έσπασε τα ταμεία.

Η Λίζα Πετροβασίλη που δεν θέλει να θυσιάσει την σχολική ποδιά της στο βωμό του έγγαμου βίου με τον «καθηγητή Δημήτρη Παπαδόπουλο» επιστρέφει, 56 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση, στην θεατρική Αθήνα του 2018.

Τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» έρχονται τη νέα θεατρική σεζόν στο θέατρο Ήβη. Μαζί με το «τρίτο κουδούνι», θα χτυπήσει ξανά και το κουδούνι της σχολικής αίθουσας που έπλασε ο Αλέκος Σακελλάριος στη φαντασία του αρκετές δεκαετίες πριν.

Κατερίνα Γερονικολού και Ορέστης Τζιόβας υποδύονται τους βασικούς ρόλους. Η επίσημη φωτογράφιση της παράστασης έχει γίνει και μόλις σήμερα είδαμε σε ένα βίντεο, ένα απόσπασμα από το κινηματογραφημένο μέρος της παράστασης. Η Κατερίνα Γερονικολού τραγουδά το «Καροτσέρη».

Δείτε το βίντεο της Κατερίνας Γερονικολού και του Ορέστη Τζιόβα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ