Ρένος Ρώτας-Κλέλια Ανδριολάτου: Αυτό είναι το πιο καλοντυμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz -Oι εμφανίσεις που ξεχώρισαν - iefimerida.gr

Ρένος Ρώτας-Κλέλια Ανδριολάτου: Αυτό είναι το πιο καλοντυμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz -Oι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Ρένος Ρώτας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις περισσότερες φορές, στον κόσμο του θεάματος, αυτό που φαίνεται μπροστά από τον φωτογραφικό φακό και τις κάμερες απέχει έναν ολόκληρο κόσμο από την πραγματικότητα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει συνεργασίες και σχέσεις να δημιουργούνται με γνώμονα την λογική των δημοσίων σχέσεων. Εξώφυλλα περιοδικών, κοινές συνεντεύξεις, δηλώσεις για να βγάζουν βαρύγδουπους τίτλους στα μίντια: όλα για την προβολή και μια θέση στο star system. Υπάρχουν, όμως, και εξαιρέσεις. Εξαιρέσεις που δείχνουν ότι καμιά φορά, ο κόσμος του θεάματος ενώνει ανθρώπους ουσιαστικά. Δύο νέοι ηθοποιοί συναντήθηκαν πριν από δύο χρόνια, ερωτεύτηκαν και έδειξαν ότι μια σχέση δύο ανθρώπων που κάνουν την ίδια δουλειά μπορεί να είναι δημιουργική και καθόλου ανταγωνιστική.

Ο Ρένος Ρώτας και η Κλέλια Ανδιολάτου έγιναν ευρύτερα γνωστοί στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή τους σε δύο επιτυχημένες σειρές: την σειρά «Συμμαθητές» (σσ. με τον Ρένο Ρώτα) και τη σειρά «Μπρούσκο» (σσ. με την Κλέλια Ανδριολάτου). Οι δυο τους μοιράστηκαν την ίδια σκηνή στην παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ», πριν από δύο χρόνια.

Ο Ρένος Ρώτας έχει μιλήσει δημόσια για το πόσα έντονα ήταν τα συναισθήματά του για την ηθοποιό ήδη από το αρχικό στάδιο της γνωριμίας τους.

Αυτό που ξεχωρίζει δεν είναι μόνο η φρεσκάδα που εκπέμπουν αλλά και το υπέροχο στιλ τους. Σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση βλέπουμε την προσοχή τους στη λεπτομέρεια: τον κομψό τρόπο που ντύνονται και το πάντα μεγάλο τους χαμόγελο. Το ζευγάρι έδωσε το παρών στο Ηρώδειο στη συναυλία του Carlos Acosta «30 years celebration», το βράδυ της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου. Για μια ακόμα φορά, η προσεγμένη του εμφάνιση ξεχώρισε.

Δείτε τις πιο κομψές εμφανίσεις του ζευγαριού, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΕΝΟΣ ΡΩΤΑΣ ΚΛΕΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΛΑΤΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ