Η Μαρία Μενούνος ψάχνει για παρένθετη μητέρα –Δέχεται συμβουλές από την Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μαρία Μενούνος ψάχνει για παρένθετη μητέρα –Δέχεται συμβουλές από την Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες]

Η παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2016 αποκάλυψε πως η απόπειρά της για εξωσωματική γονιμοποίηση ήταν ανεπιτυχής. Χθες, όμως, η Μαρία Μενούνος δήλωσε πως θέλει να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, με την βοήθεια της Κιμ Καρντάσιαν.

Η Μενούνος αποκάλυψε την είδηση στην εκδήλωση JEEP Wrangler Celebrity Customs Reveal Event στο Λος Άντζελες. Πρόσθεσε πως με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, θα ξεκινήσουν ξανά τις προσπάθειες «μόλις επιστρέψουν από ένα ταξίδι στην Ελλάδα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις 26 Σεπ, 2018 στις 6:36 μμ PDT

H τηλεοπτική παρουσιάστρια και νυν ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με τον Αντεργκάρο τον Απρίλιο του 1998. Παντρεύτηκαν μόλις τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους και θα γιορτάσουν τον πρώτο χρόνο γάμου τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις 20 Ιαν, 2018 στις 7:19 πμ PST

Το περασμένο καλοκαίρι η 40χρονη Μενούνος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση καλοήθους όγκου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My Cherry Blossom Baby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 10 Σεπ, 2018 στις 9:01 πμ PDT

«Η Κιμ με έφερε σε επαφή με όλους τους ανθρώπους της» είπε η Mενούνος στο Us Weekly. Η 37χρονη Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να αποκτήσει το τρίτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας μετά από τις επιπλοκές που είχε στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της.

Η Καρντάσιαν έχει παραδεχτεί ότι βρήκε την εμπειρία της παρένθετης μητρότητας πολύ αγχωτική: «Όποιος λέει ή σκέφτεται πως είναι ο εύκολος τρόπος, κάνει λάθος. Νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο μέσω αυτής της διαδικασίας επειδή δεν το ελέγχεις πραγματικά. Και επιλέγεις κάποιον που πρέπει να εμπιστευτείς απόλυτα και να έχεις μαζί του έναν καλό δεσμό και σχέση, αλλά... ξέροντας πως μπόρεσα να γεννήσω εγώ τα δύο πρώτα παιδιά μου και όχι αυτό το μωρό μου, είναι πολύ δύσκολο για μένα. Είναι σίγουρα μια πιο δύσκολη εμπειρία από ότι περίμενα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ