Δικηγόρος κοσμηματοπώλη: Δικαίωση η απόφαση του ανακριτή, ίσως παρασύρθηκε από ενέργειες άλλων - iefimerida.gr

Δικηγόρος κοσμηματοπώλη: Δικαίωση η απόφαση του ανακριτή, ίσως παρασύρθηκε από ενέργειες άλλων

«Ενδεχομένως παρασύρθηκε από ενέργειες τρίτων»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υποστηρίζοντας για πρώτη φορά ότι ο πελάτης του ίσως και να παρασύρθηκε, ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη έκανε λόγο για δικαίωση, μετά την απόφαση του ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 τόνισε ότι βάσει της απόφασης της Δικαιοσύνης, αποδεικνύεται ότι ο εντολέας του «δεν έχει συμβάλει σε αυτό το αποτέλεσμα», αναφερόμενος στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο 73χρονος δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα στοχοποιούνταν, ενώ ανέφερε ότι «σκέφτεται, αν θα ανοίξει ξανά το μαγαζί».

Κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζακ Κωστόπουλου να βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, ο δικηγόρος σημείωσε πως «η κατάσταση αμόκ είναι ένα στοιχείο που επιδεινώνει την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο εντολέας μου και διερωτήθηκε: «Τι περιμένουμε από έναν άνθρωπο που έχει πάθει ζημιά στην περιουσία του;».

Για πρώτη φορά ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη, πάντως, είπε πως ο πελάτης του «ενδεχομένως από ενέργειες τρίτων να παρασύρθηκε».

Τέλος, ο κ. Αναγνωστόπουλος υπογράμμισε ότι «στη μέχρι τώρα πορεία της ιατροδικαστικής εξέτασης έχει αποκλειστεί ο θάνατος να επήλθε από τις εκδορές και τα τραύματα που έφερε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ