Ζάκυνθος: Νέο βίντεο από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Μπάκαρι -«Αυτός ξεκίνησε τον καβγά» - iefimerida.gr

Ζάκυνθος: Νέο βίντεο από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Μπάκαρι -«Αυτός ξεκίνησε τον καβγά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον ισχυρισμό ότι το θύμα Μπάκαρι Χέντερσον ξεκίνησε τον καβγά το μοιραίο βράδυ στο μπαρ του Λαγανά, προβάλλει ένας από τους 9 κατηγορούμενους για τον ξυλοδαρμό του Αμερικανού τουρίστα.

Οπως υποστήριξε ο 33χρονος Σέρβος φυσικοθεραπευτής, μέσα από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου όπου κρατείται μιλώντας στον ΑΝΤ1, «λυπάμαι για το θύμα γιατί ήταν νέος και έχασε τη ζωή του, αλλά δεν το έκανα εγώ. Δεν νιώθω ένοχος».

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι «όλα ξεκίνησαν όταν εκείνος και οι φίλοι του ήρθαν στο τραπέζι που είχαμε ρεζερβέ, χωρίς να ρωτήσει. Εγώ τους μίλησα ήρεμα κι αυτός με χτύπησε. Μου έδωσε χαστούκι. Εγώ τον χτύπησα μετά και εκείνος με χτύπησε με μπουκάλι γεμάτο μπίρα στο κεφάλι».

Ωστόσο, από τα πλάνα των καμερών ασφαλείας του μπαρ, φαίνεται ο κατηγορούμενος να χτυπάει πρώτος τον Μπάκαρι και το θύμα να ανταποδίδει χτυπώντας τον Σέρβο στο πρόσωπο, εν συνεχεία να δίνει μια μπουνιά και να πιάνονται στα χέρια.

Σε ένα άλλο βίντεο που παρουσιάστηκε σε αμερικανικό δίκτυο και προέβαλε ο ΑΝΤ1 δείχνει τον Μπάκαρι στο βάθος του πλάνου να βρίσκεται στον δρόμο. Οπως ισχυρίζονται οι Σέρβοι ο Μπάκαρι τους προκαλεί λεκτικά από μακριά. «Έλα, για έλα» υποστηρίζουν ότι τους φωνάζει.

Σε άλλα πλάνα από νέο βίντεο, ο Μπάκαρι είναι έξω από το μπαρ ενώ οι Σέρβοι τον κυνηγούν. Ο Αμερικανός φοιτητής κοντοστέκεται για να αντιμετωπίσει τον όχλο που τον κυνηγά και δίνει μια κλωτσιά σε έναν από τους Σέρβους που του επιτίθενται με καρέκλες.

Δείτε τα πλάνα από το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

«Η συμπεριφορά και του θύματος θα εξεταστεί από το δικαστήριο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Πέτρος Μαντούβαλος, συνήγορος υπεράσπισης του 33χρονου Σέρβου.

Η δίκη συνεχίζεται την Πέμπτη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ