Η χαλαρή βόλτα Τσίπρα στην Times Square -Χαμογελαστός, με τα χέρια στις τσέπες [εικόνα] - iefimerida.gr

Η χαλαρή βόλτα Τσίπρα στην Times Square -Χαμογελαστός, με τα χέρια στις τσέπες [εικόνα]

Η βόλτα Τσίπρα στην Times Square (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτογραφία από την βόλτα του στην Times Square δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Χαμογελαστός και με τα χέρια στις τσέπες ο κ. Τσίπρας περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ενώ νωρίτερα είχε επαφές με εκπροσώπους μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Στη φωτογραφία διακρίνεται και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στο Μανχάταν για συναντήσεις με σημαντικούς οικονομικούς παράγοντες. #manhattan #newyork #merrillynch #morganstanley #economy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) στις 26 Σεπ, 2018 στις 10:42 πμ PDT

Γεύμα την Πέμπτη με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ

Την Πέμπτη στις 12:30 (ώρα Ν. Υόρκης) ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ, Γουίλμπουρ Ρος, παραθέτει γεύμα εργασίας στον Έλληνα Πρωθυπουργό, με τη συμμετοχή στελεχών αμερικανικών εταιριών, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Αναφέρουν ότι ανάλογη συνάντηση είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη στο περιθώριο της ΔΕΘ, η οποία είχε επιτυχία, και πως επιθυμία του κ.Ρος ήταν να υπάρξει μια νέα συνάντηση κατά την παρουσία του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Νέα Υόρκη Times square
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ