Ανήθικη πρόταση στην Ιωάννα Τούνη -Η αποστομωτική απάντησή της [εικόνα] - iefimerida.gr

Ανήθικη πρόταση στην Ιωάννα Τούνη -Η αποστομωτική απάντησή της [εικόνα]

Ιωάννα Τούνη (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιωάννα Τούνη ήταν μία από τις παίκτριες του περυσινού My Style Rocks που κατάφερε να ξεχωρίσει.

Η Θεσσαλονικιά έμεινε στο μυαλό των τηλεθεατών του ριάλιτι μόδας, όχι μόνο λόγω της σέξι εμφάνισής της, αλλά και των διασκεδαστικών κόνσεπτ και της προσωπικότητάς της.

Η Ιωάννα Τούνη είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, ανεβάζοντας ποστ και stories με στιγμές από την καθημερινότητά της. Σε ένα από τα πιο πρόσφατα story της έδειξε πως βγήκε εκτός εαυτού με μήνυμα που έλαβε στο κινητό της.

Αγνωστος της συστήθηκε ως μάνατζερ και την προσέγγισε, κάνοντας μια ανήθικη πρόταση.

«Καλησπέρα. Δεν γνωριζόμαστε. Έτυχε να βρω νούμερο σου. Είμαι ο Γιάννης, είμαι μάνατζερ και μένω Αθήνα. Την άλλη εβδομάδα θα είμαι Θεσσαλονίκη. Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά και να μιλήσουμε. Θα ήθελα κάποια συνεργασία μαζί σου. Επίσης… Θα σε ενδιέφεραν για απόψε γύρω στα €1400 καθαρά δικά σου»;», της έγραψε, με την Ιωάννα Τούνη να απαντά: «Αντε και γ@@@σου. Και τα 1400 σε κέρματα στο κ@@ο σου. Καθαρά δικά σου!».

Στο story που «ανέβασε» κάλεσε τις γυναίκες να μην επιτρέπουν κανέναν να τις προσβάλει.

«Κορίτσια μην επιτρέψετε ποτέ και σε κανένα να σας μειώσει με τον οποιονδήποτε τρόπο. Λαμβάνω συχνά-πυκνά τέτοια φτηνά μηνύματα… Δεν πληρώνονται όλες οι ωραίες γυναίκες για σεξ! Και όποιος έχει σκοπό να μου κάνει αντίστοιχες προτάσεις -να το ξανασκεφτει- γιατί γίνομαι ιδιαίτερα ευρηματική στις απαντήσεις μου», σημείωσε, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Ανήθικη πρόταση στην Ιωάννα Τούνη -Η αποστομωτική απάντησή της  [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιωάννα Τούνη instagram ανήθικη πρόταση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ