Anadolu: Η Αγκυρα ζητά τη συνδρομή της Interpol για έκδοση των «8» - iefimerida.gr

Anadolu: Η Αγκυρα ζητά τη συνδρομή της Interpol για έκδοση των «8»

Οι «8» Τούρκοι στρατιωτικοί (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βοήθεια από την Interpol για το ζήτημα των 8 Τούρκων αξιωματικών που έχουν καταφύγει στη χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, ζητά η Τουρκία.

Οπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu, το δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση Τούρκου στρατιωτικού που άνηκε στην ομάδα των «8», διέταξε να αποσταλεί στην Interpol κόκκινο δελτίο» για την έκδοση των Τούρκων αξιωματικών που αυτομόλησαν στη χώρα μας.

Το ρεπορτάζ μεταδίδει πως εις βάρος των «8» έχει σχηματιστεί κατηγορητήριο καταπέλτης, καθώς φέρεται να συμμετείχαν σε σχέδιο δολοφονίας του Ερντογάν.

Δημοσίευμα της τουρκικής Sabah στα μέσα Σεπτεμβρίου σημείωνε πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν που βρίσκονται οι «8» και πως φυλάσσονται 24 ώρες το 24ωρο από 200 άτομα, τα οποία είναι Αμερικανοί πράκτορες, μέλη της ΕΥΠ, Έλληνες αστυνομικοί και ελεύθεροι σκοπευτές.

Anadolu: Η Αγκυρα ζητά τη συνδρομή της Interpol για έκδοση των «8»  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 8 Τούρκοι στρατιωτικοί Anadolu Interpol
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ