Gaming, επιτραπέζια, Netflix, μουσική: 3+1 ιδέες για να γεμίσεις σωστά τον ελεύθερο χρόνο σου ως φοιτητής

Η φοιτητική σου ζωή ξεκινά και το σίγουρο είναι ότι ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι άπλετος!

Ναι φυσικά θα πηγαίνεις στα μαθήματά σου, φυσικά θα βγαίνεις συνεχώς με φίλους και φίλους φίλων αλλά και ο χρόνος στο σπίτι με ή χωρίς παρέα θα είναι άφθονος! Για τον λόγο αυτό σου έχουμε 3+1 ιδέες για να τον αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Gaming μεσημέρια

Είτε είσαι φανατικός gamer είτε θα γίνεις τώρα το σίγουρο είναι ότι φέτος θα «λιώσεις» μπροστά από μια οθόνη! Ετοιμάσου για ατέλειωτο gaming, αναμετρήσεις και στοιχήματα με τους φίλους σου! Αυτό που θα χρειαστείς είναι τη σωστή κονσόλα ανάλογα με το τι τύπος είσαι και τα σωστά παιχνίδια για να τα «παίξεις»! Μερικές από τις επιλογές σου: Spiderman, God of War, Sea of thieves, Yakuza 6.

Βραδιές Επιτραπέζιων

Αφήνουμε για λίγο την τεχνολογία και πάμε στην παράδοση πιάνοντας τα επιτραπέζια παιχνίδια! Ποιος δεν τα λατρεύει; Ώρες ατελείωτες πάνω σε ένα τραπέζι ένα ανοιγμένο ταμπλό ανάμεσα σε κουτιά πίτσας και εμάς από πάνω να έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου περιμένοντας να τελειώσει ο ένας ακόμη γύρος! Οι επιλογές σου αμέτρητες, θα τις βρεις εδώ!

Netflix και DVDs

Και πάμε στο hot trend της ζωής σου που ακούει στο όνομα Netflix! Casa de Papel, Narcos, Suits, 13 reasons why, The Crown! Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε! Πρόκειται για τις σειρές που έχουν καθηλώσει κάθε κύτταρο του σώματός σου και δεν μπορείς να σταματήσεις να βλέπεις! Κάθε φορά λες ένα ακόμη επεισόδιο και καταλήγεις να βλέπεις μια σεζόν σε 1-2 ημέρες! Ευτυχώς το Netflix έχει τα επεισόδια στη σειρά και επίσης έχει και τη μοναδική επιλογή “Skip Intro”! Όσο για ταινίες δεν θα τις βρεις όλες στο Netflix οπότε ανανέωσε τα DVDs σου μέσα από τις αμέτρητες επιλογές που θα βρεις στο public.gr!

Μουσικές αναζητήσεις (βινύλια/cds/ MP3s)

Εκτός όμως από τους σινεφίλ έχουμε και τους μουσικόφιλους! Εκείνους για τους οποίους η μουσική είναι αναπόφευκτο κομμάτι της ζωής τους και θέλουν να ακούν πάντα και παντού! Για όταν λοιπόν θα είσαι εκτός σπιτιού το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα MP3 player! Θα δημιουργήσεις τις αγαπημένες σου λίστες και θα τις ακούς στο λεωφορείο, στο μετρό ακόμη και στο μάθημα! Για εντός σπιτιού δεν έχεις παρά να ανανεώσεις την συλλογή σου με τα cds και αν είσαι vintage Lover δεν έχεις παρά να αγοράσεις ένα πικάπ και μια σειρά βινυλίων ώστε να απολαύσεις τον απλά μοναδικό ήχο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ public gaming φοιτητές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ