Ο Φινλανδός ρέφερι του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Στην Ελλάδα οι διαιτητές παίρνουν 1.500 ευρώ το ματς -Εμείς 480 ευρώ» - iefimerida.gr

Ο Φινλανδός ρέφερι του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Στην Ελλάδα οι διαιτητές παίρνουν 1.500 ευρώ το ματς -Εμείς 480 ευρώ»

GKESTRANIOYS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ματίας Γκεστράνιους δήλωσε σε φινλανδικά ΜΜΕ ότι η αμοιβή του για το ντέρμπι της Τούμπας πληρώθηκε από την ομοσπονδία του και ήταν η μισή από εκείνη που λαμβάνουν οι Έλληνες διαιτητές.

Ο Φινλανδός ρέφερι κλήθηκε να σχολιάσει την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας ότι έλαβε περί τις 3.000 ευρώ για να διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας.

«Αυτά είναι αηδίες», είπε ο Γκεστράνιους όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «iltalehti.fi», προσθέτοντας ότι η αμοιβή των Ελλήνων διαιτητών (στη Super League) είναι 1.500 ευρώ κι ο ίδιος πληρώθηκε από τη φινλανδική ομοσπονδία.

«Καταλαβαίνω ότι τα 1.500 ευρώ είναι πολλά, μαζί με τις αμοιβές για τους βοηθούς. Κάναμε διαπραγματεύσεις κι έλαβα τελικά το μισό από την αμοιβή που παίρνουν οι Έλληνες. Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν πήγα εκεί για τα χρήματα», σημείωσε.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, η αμοιβή για τους διαιτητές στην πρώτη κατηγορία της Φινλανδίας είναι 480 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ