Λατρέψατε το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μέγκαν; Κάντε το δικό σας με μόλις 34 ευρώ! [εικόνες]

Το δαχτυλίδι της Μέγκαν Μαρκλ είναι μοναδικό, αλλά οι θαυμαστές του στυλ της δούκισσας μπορούν τώρα να αγοράσουν ένα ίδιο, αντίγραφο φυσικά το πρωτοτύπου, αντί 34 ευρώ.

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι έκανε πρόταση γάμου στην Αμερικανίδα ηθοποιό, την έκανε με ένα δαχτυλίδι με τριλογία διαμαντιών, που αποτελούνταν από δύο διαμάντια της συλλογής της πριγκίπισσας Νταϊάνας και έναν λίθο στη μέση προερχόμενος από την Μποτσουάνα.

Το δαχτυλίδι έχει αφενός συναισθηματική αξία, αφετέρου πραγματική τεράστια αξία, η οποία αποτιμάται στις 300.000 ευρώ.

Ευτυχώς, το παλάτι του Μπάκιγχαμ πουλά μια πολύ φθηνότερη εκδοχή – για μόλις 34 ευρώ.

Για όσους ενδιαφέρονται, η replica του δαχτυλιδού της Μέγκαν Μαρκλ πωλείται στον επίσημο ιστότοπο των αναμνηστικών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

New item inspired by Meghan’s engagement ring! It cost just 30£ and is available now at : www.royalcollectionshop.co.uk Direct from the palace shop they ship worldwide |ad | no ad| only mentioning | fans

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan & Harry • supporters (@harry_meghan_updates) στις 24 Σεπ, 2018 στις 1:00 πμ PDT

Η προσιτή έκδοση «εμπνευσμένη από το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ» διαθέτει τρεις κρυστάλλους, όπως ακριβώς και αυτό της Μέγκαν Μαρκλ. Βέβαια το αυθεντικό φέρει τρία διαμάντια...

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το δαχτυλίδι, το οποίο είναι κατασκευασμένο από παλλάδιο αντί για χρυσό, μπορεί να φορεθεί και ως μέρος ενός σετ – με τα αντίστοιχα σκουλαρίκια και το κολιέ.

Κι ενώ δεν συνοδεύεται από τον γοητευτικό πρίγκιπα Χάρι, το δαχτυλίδι έρχεται – ακόμη κι αν δεν μένετε στο Ηνωμένο Βασίλειο - στην πόρτα σας σε ένα κουτί που είναι διακοσμημένο με τα αρχικά του ζευγαριού.

Εάν πάλι δεν είναι του στυλ σας, το παλάτι πουλάει επίσης στυλό, κούπες, κεριά και πιάτα αφιερωμένα στο ζευγάρι.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ