Χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας για να σωθεί γαμπρός από τα χέρια καλεσμένης - iefimerida.gr

Χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας για να σωθεί γαμπρός από τα χέρια καλεσμένης

γάμος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια από τις πιο ακατάλληλες στιγμές αποφάσισε να δείξει τα αισθήματά της για έναν άνδρα μια νεαρή γυναίκα, η οποία παρά λίγο να καταστρέψει τη βραδιά του γάμου του, αρνούμενη να σταματήσει να χορεύει μαζί του.

Τόσο ο γαμπρός, όσο και η νύφη χόρευαν με πολλούς από τους καλεσμένους στη δεξίωση του γάμου τους, κι έτσι κανείς δεν υποπτεύθηκε το τί θα γινόταν όταν μια καλεσμένη πλησίασε το γαμπρό και του ζήτησε να χορέψει μαζί της.

Σε σαφή κατάσταση μέθης, η γυναίκα αρνήθηκε πεισματικά να παραχωρήσει τη σειρά της στην επόμενη καλεσμένη που θα χόρευε με το γαμπρό, ενώ η νύφη την παρακολουθούσε διακριτικά να σφίγγει τον άντρα της όλο και πιο παθιάρικα, μέχρι που αποφάσισε να επέμβει.

Τότε ήταν που τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο, καθώς όταν η νύφη ζήτησε ευγενικά τον άντρα της πίσω, η γυναίκα άρχισε να τη βρίζει, προσπάθησε μάλιστα και να τη χτυπήσει, ενώ αν και την απομάκρυναν από το ζευγάρι, εκείνη επέστρεψε δριμύτερη βρίζοντας νύφη και καλεσμένους, μέχρι που προσπάθησαν να την ακινητοποιούσουν, κρατώντας την στο πάτωμα.

Ένας αστυνομικός που δούλευε παράλληλα ως σεκιούριτι στο χώρο της δεξίωσης, είδε όλο το περιστατικό και αποφάσισε ότι η σοφότερη κίνηση ήταν να καλέσει ενισχύσεις για να συλληφθεί η γυναίκα που εμφανώς είχε πάθει υστερία, όπως και έγινε τελικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ