Η Γαστεράτου αδειάζει και πάλι την Τζένη Μελιτά: Θα ήμουν για το Δαφνί αν δεν την καλούσα χωρίς λόγο - iefimerida.gr

Η Γαστεράτου αδειάζει και πάλι την Τζένη Μελιτά: Θα ήμουν για το Δαφνί αν δεν την καλούσα χωρίς λόγο

Η Μαντώ Γαστεράτου νύφη/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Μαντώ Γαστεράτου να έκανε έναν παραμυθένιο γάμο και να εντυπωσίασε με το νυφικό της, αλλά αυτό που ενδιαφέρει τους πάντες είναι να μάθουν γιατί δεν καλέστηκε η Τζένη Μελιτά στον γάμο της.

Η ίδια, λοιπόν, μετά τις δηλώσεις της χτες όπου ευχαρίστησε την Τζένη Μελιτά για τις ευχές της on air, μίλησε για δεύτερη φορά επί του θέματος, κάνοντας μία ακόμη δήλωση στο «Πρωινό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαντω Γαστερατου ? (@madogasteratou) στις 24 Σεπ, 2018 στις 9:19 πμ PDT

Η ίδια λοιπόν εξομολογήθηκε on air πως έχουν γίνει κάποια προσωπικά πράγματα, τα οποία την οδήγησαν στο να μην καλέσει την Τζένη Μελιτά στον γάμο της.

«Επειδή έχω στενοχωρηθεί πολύ με το θέμα που έγινε με τη Τζένη, μου έχει μαυρίσει η ψυχή μου, δεν μπορώ άλλο να απαντάω. Υπάρχουν πράγματα προσωπικά. Θα ήμουν για το Δαφνί αν χωρίς λόγο δεν καλούσα κάποιον», εξομολογήθηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαντω Γαστερατου ? (@madogasteratou) στις 25 Σεπ, 2018 στις 11:38 πμ PDT

Η ίδια μάλιστα πρόσθεσε πως δεν θα ήθελε να μιλήσει ξανά γι’ αυτό, καθώς θέλει να εστιάσει στα θετικά που συμβαίνουν στη ζωή της: «Υπάρχουν κάποιοι λόγοι που οδήγησαν στην εξέλιξη αυτής της σχέσης που τους ξέρει πολύ καλά και η Τζένη και εγώ. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο, με πονάει και με στενοχωρεί. Νιώθω περίεργα και άβολα με την τόση αναπαραγωγή και δε θέλω να το συνεχίσω παρακάτω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντώ Γαστεράτου Τζένη Μελιτά γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ