Κύπρος: Υπό οκταήμερη κράτηση ο απαγωγέας των δύο 11χρονων - iefimerida.gr

Κύπρος: Υπό οκταήμερη κράτηση ο απαγωγέας των δύο 11χρονων

απαγωγή 2 παιδιών στην Κύπρο/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αποδέχτηκε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του 35χρονου Νικόλα Γεωργίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη χθεσινή απαγωγή των δύο ανήλικων αγοριών από το σχολείο τους.

Ο δράστης παρουσιάστηκε στο δικαστήριο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων θυρών. Ο 35χρονος δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Αγνωστα τα κίνητρα του 35χρονου

Αν και αρχικά τα κυπριακά ΜΜΕ μετέδιδαν την πληροφορία ότι τα κίνητρα πίσω από την απαγωγή των δύο παιδιών ίσως ήταν τα λύτρα, τώρα αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Αυτή άλλωστε είναι και η εξήγηση το ίδιου του δράστη, του 35χρονου Γιώργου Νικολάου ο οποίος υποστήριξε στις αρχές ότι απήγαγε τα δυο παιδιά για να ζητήσει λύτρα.

Η εξήγησή του αυτή, όμως, δεν έγινε πιστευτή από τους ανακριτές οι οποίοι επί ώρες εξέταζαν τα προσωπικά του αντικείμενα στο διαμέρισμα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλέφωνα κ.λπ. αναζητώντας απαντήσεις για τα κίνητρα της απαγωγής.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ