Η πρώτη σόλο εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ ήταν στιλιστική αποτυχία -Αμπιγιέ, μεγαλίστικη και συντηρητική [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρώτη σόλο εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ ήταν στιλιστική αποτυχία -Αμπιγιέ, μεγαλίστικη και συντηρητική [εικόνες]

H Μέγκαν Μαρκλ με μαύρα- Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως η Μέγκαν Μαρκλ είναι έτοιμη να «αντιμετωπίσει» μόνη της – χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι- τον καταιγισμό των φλας και τις ερωτήσεις των παπαράτσι σε δημόσια έξοδο.

Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε από την χτεσινή της πρώτη σόλο εμφάνιση, χωρίς τον σύζυγό της.

Η Μέγκαν Μαρκλ στην πώρτη εμφάνισή της χωρίς τον Πρίγκιπα Χάρι σε έκθεση

Η Μέγκαν Μαρκλ παρευρέθηκε στην Έκθεση Royal Academy Oceania Exhibition στο Λονδίνο και η στιλιστική επιλογή της για ακόμη μία φορά ήταν αυτό που συνοψίζεται στην έκφραση «ναι μεν ωραία (και πανάκριβη, αλλά...».

Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε ένα μαύρο, κάτω από το γόνατο Givenchy φόρεμα, το οποίο δεν την αναδείκνυε ιδιαίτερα. Αν και το φόρεμα ήταν εκπληκτικό, ίσως δεν ταίριαζε στην δούκισσα του Σάσεξ. Κομψό μεν, αλλά ακατάλληλο για την ηλικία και τη φάση της ζωής της της Μέγκαν Μαρκλ. Κλειστό μέχρι το λαιμό και αντίστοιχα κλειστό μέχρι κάτω στα πόδια, με ένα κομμάτι βαρύ βελούδο στο μπούστο και διαφάνεια στα μπαλούν μακριά μανίκια που δεν προσέδιδε απολύτως τίποτα. Ούτε στενό, ούτε φαρδύ, το μόνο που κατάφερνε ήταν να σκιαγραφεί την Μέγκαν Μαρκλ σαν μια μαύρη φιγούρα με ασαφές περίγραμμα. Τα επίσης μαύρα μαλλιά της τα είχε χτενισμένα ίσια και για μια ακόμη φορά κάτω, κάνοντας ακόμη πιο... busy το σύνολο. Οι γνωστές μαύρες Aquazzura γόβες, τις οποίες προφανώς λατρεύει για να φοράει ξανά και ξανά η Μέγκαν Μαρκλ, απλά δεν προσέδισαν τίποτα στο λουκ. Αντίθετα, οι φίογκοι που έχουν έμοιαζαν και λίγο άσχετοι...

Ενα λουκ που δεν εντυπωσίασε αν και για να στηθεί η Μέγκαν Μαρκλ και το παλάτι ξόδεψαν13.490 λίρες.

Η ίδια ήταν πολύ λαμπερή στο πρόσωπο, αλλά είχε ντυθεί αρκετά μεγαλίστικα.

Και κάπως έτσι με το αμπιγιέ μεγαλίστικο ντύσιμό της η Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσε τη σύγκριση με την Κέιτ Μίντλετον. Μια σύγκριση που μάλλον δεν την συνέφερε. Αέρινη, λουλουδάτη και πάντα χρωματιτή ακόμη και όταν φοράει μαύρα, η Κέιτ Μίντλετον έχει κάνει πραγματικά μία και μία εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια που έχει τον τίτλο της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Φόρεσε φόρεμα Givenchy αξίας 2.300 λιρών.

Ως προς τα διαδικαστικά, η Μέγκαν Μαρκλ τα κατάφερε μία χαρά στην πρώτη της σόλο δημόσια εμφάνιση. Μια εμφάνιση που ίσως να μην επέλεξε τυχαία να την κάνει μόνη της, καθώς πριν ακριβώς ένα χρόνο είχε κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή στο πλευρό του Πρίγκιπα Χάρι στο Game Invictus στο Τορόντο.

Τα βρετανικά μέσα πάντως δεν τρελάθηκαν με την εμφάνισή της.
Η ίδια πάντως κατάφερε να κεντρίσει τα βλέμματα και χωρίς της παρουσία του Πρίγκιπα Χάρι.
Να σημειωθεί επίσης πως σαν πέρσι, ίδια μέρα, η ίδια είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο πλευρό του Πρίγκιπα στο Τορόντο.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι παλάτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ