Μαξίμου: Τραγέλαφος η πρόταση Μητσοτάκη για τον ΕΝΦΙΑ - iefimerida.gr

Μαξίμου: Τραγέλαφος η πρόταση Μητσοτάκη για τον ΕΝΦΙΑ

Non paper Μαξίμου για την πρόταση Μητσοτάκη περί μεταφοράς του ΕΝΦΙΑ στην Τ. Αυτοδιοίκηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στην εξαγγελία Μητσοτάκη για την μεταφορά των εσόδων του ΕΝΦΙΑ στους δήμους, δίνει το Μαξίμου.

Με αφορμή την συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με το ΔΣ της ΚΕΔΕ, όπου επανέλαβε την «εμβληματική» όπως την χαρακτήρισε μεταφορά τουΕΝΦΙΑ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το μέγαρο Μαξίμου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επικρίνει έντονα την εν λόγω πρόταση.

«Το χάος στη ΝΔ με την πρόταση Μητσοτάκη για τον ΕΝΦΙΑ στους δήμους έχει καταντήσει τραγέλαφος. Ο κ. Μητσοτάκης εξαγγέλλει, ο κ. Αυγενάκης διορθώνει και η κα Σπυράκη αναιρεί και αυτοαναιρείται. Για να έρθει σήμερα ο κ. Μητσοτάκης να ξεκινήσει από την αρχή την ιλαροτραγωδία» αναφέρει το non paper του Μαξίμου.

Οπως υποστηρίζει εξάλλου «το μόνο στο οποίο όλοι συμφωνούν στη ΝΔ, είναι η πρόθεση ελάφρυνσης των οικονομικά ισχυρών. Με την πρόταση Μητσοτάκη, οι δήμοι με εύπορους δημότες θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους και οι λαϊκοί δήμοι ή θα αυξήσουν νομοτελειακά τον ΕΝΦΙΑ για να επιβιώσουν ή αλλιώς θα καταρρεύσουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ