Αρχισαν να...γκρινιάζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -Θέλουν να βγουν στον ΣΚΑΪ - iefimerida.gr

Αρχισαν να...γκρινιάζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -Θέλουν να βγουν στον ΣΚΑΪ

Φωτογραφία: Intimenews/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εντελώς αντίθετη άποψη με το συνεχιζόμενο εμπάργκο κυβέρνησης και κόμματος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έχουν αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ενόψει της έναρξης της νέας Κοινοβουλευτικής Συνόδου αρχίζουν τα...παράπονα.

Το βασικό ιδεολογικής φύσεως επιχείρημα όσων δεν επικροτούν την κεντρική απόφαση του Μαξίμου, είναι ότι δεν χρειάζεται να συνεχιστεί η πόλωση και η ρήξη στο δημόσιο διάλογο, παρά με επιχειρήματα - όπως λένε- να αντιπαρατεθούν για να ακολουθήσει αποσυμπίεση.
Ωστόσο, με το βλέμμα στραμμένο και στις πολλαπλές κάλπες εντός του 2019, δεν είναι λίγοι αυτοί οι βουλευτές που θέλουν να εντείνουν την παρουσία τους στα τηλεοπτικά πάνελ προκειμένου να εκμεταλλευτούν το βήμα που τους δίνεται.
«Είναι λάθος, πρέπει να πάμε σε άρση» έλεγε χαρακτηριστικά βουλευτής από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο iefimerida.

Μένει να φανεί το επόμενο διάστημα, και όταν θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, αν θα υπάρξει αλλαγή πλεύσης από τα ηγετικά κλιμάκια της κυβέρνησης ή αν η απαγόρευση θα συνεχιστεί μέχρι τις κάλπες του Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εμπάργκο ΣKAΪ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ