«Είσαι μασκαράς και αλαζόνας»- Η Λαρισαία που πήγε στο Next Top Model για να εξοργίσει τους κριτές [βίντεο] - iefimerida.gr

«Είσαι μασκαράς και αλαζόνας»- Η Λαρισαία που πήγε στο Next Top Model για να εξοργίσει τους κριτές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κάστινγκ στην Θεσσαλονίκη του Greece’s Next Top Model τα είχε όλα... πανέμορφες Θεσσαλονικιές, ωραίες γυναίκες που δεν κάνουν για μοντέλα, αλλά και άσχετες από μόδα που απλά πήγαν για να κάνουν εντύπωση.

Η Κατερίνα, λοιπόν, πήγε για κάστινγκ με σκοπό να δυσκολέψει την ζωή των κριτών, καθώς τόσο το βάψιμό της όσο και οι απαντήσεις της είχαν ως αποτέλεσμα να τους εκνευρίσουν.

Το πρώτο φάουλ της Λαρισαίας ήταν το βάψιμο της, καθώς λίγο το contouring και το πολύ κραγιόν, είχαν ως αποτέλεσμα να κάνουν τους κριτές να της πουν να γυρίσει πίσω και να ξεβαφτεί.

Μάλιστα η Βίκυ Καγιά δεν μπορούσε να μην την χαρακτηρίσει «Μασκαρά».

«Πριν συνεχίσεις, θα πας ξανά πίσω, θα βγάλεις το κραγιόν γιατί θα στο ζητήσει η Βίκυ να το βγάλεις, ξεβάψου κι έλα», της είπε ο Δημήτρης Σκουλός την ώρα που Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαν μείνει άφωνες.
«Είναι σαν μασκαράς! Πατρινό καρναβάλι για πάντα! Οι λιλιπούτειοι καρναβαλιστές», πρόσθεσε η Καγιά.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μόνο πρόβλημα της 24χρονης.

Η σιγουριά της πως θα κερδίσει το Next Top Model, αλλά και οι εκφράσεις του σώματός της εξόργισαν και τον Άγγελο Μπράτη.

«Βλέπω μία γλώσσα του σώματος πολύ μάγκικη, έχεις βάλει το χέρι στην μέση έτσι, είναι σαν να μας απειλείς και μας σηκώνεις και τα χέρια και έχω θέληση και είμαστε στο Μπρονξ και δεν ξέρω και εγώ τι», ανέφερε ο Αγγελος Μπρατής φυλάσσοντας το καλύτερο για το τέλος.

«Τι θα κάνεις θα πας μέσα να τους απειλήσεις όλους; Δεν θα πας και θα σου πω εγώ γιατί... όχι», είπε ο σχεδιαστής και της έδωσε την αρνητική του ψήφο.

Από την πλευρά της η Βίκυ Καγιά της είπε πως αγγίζει τα όρια της αλαζονείας και πως δεν πληρεί τα όρια τις προϋποθέσεις, δίνοντας της ακόμη ένα «όχι».

Το ίδιο έγινε και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ ο Δημήτρης Σκούλος της έδωσε ένα «κοροϊδευτικό» ναι λέγοντας της πως εκείνος θα παίξει κάποια στιγμή κι εκείνος στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GREECE NEXT TOP MODEL Βίκυ Καγιά κριτές GNTM
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ