H Ελλη Κοκκίνου ανοίγει παιδικό σταθμό - Φήμες ότι ο Μπόγρης θα είναι... μαθητής

Μια μονοκατοικία στην Γλυφάδα στεγάζει τον αγγλόφωνο παιδικό σταθμό Happy Faces της Έλλης Κοκκίνου, ο οποίος ξεκινάει την λειτουργία του τις επόμενες μέρες. Ο Μπόγρης δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Απλά η ειρωνεία είναι πολύ «γλυκιά» για να την προσπεράσουμε χωρίς ένα -καλοπροαίρετο- σχόλιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, η Έλλη Κοκκίνου είναι λίγες ημέρες μακριά από το να δει το νέο της επαγγελματικό σχέδιο, τον αγλλόφωνο παιδικό σταθμό Happy Faces στην Γλυφάδα, να ξεκινάει την λειτουργία του.

Αφορμή, όπως είχε δηλώσει η πετυχημένη τραγουδίστρια πριν δυο μήνες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ήταν ένα παραμύθι που διάβαζε πριν ενάμιση χρόνο στο γιο της Αλέξανδρο για ένα αρκουδάκι το οποίο πήγαινε νηπιαγωγείο.

Αυτό της έδωσε την ιδέα για ένα σύγχρονο παιδικό σταθμό, στον χώρο του οποίου θα γίνονται επίσης παιδικά πάρτι, εκδηλώσεις και εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών με τους γονείς τους.

Το μόνο πρόβλημα είναι το timing της συγκεκριμένης είδησης σε σχέση με την σχεδόν επίσημη επιβεβαίωση της σχέσης της με τον πολλά χρόνια μικρότερο της μπασκεμπολίστα Γιώργο Μπόγρη.

Η οποία και δεν φαίνεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να έχει επηρεαστεί καθόλου από την απόσταση, με εκείνον να αγωνίζεται πλέον στον Αρη Θεσσαλονίκης.

Με άλλα λόγια, αν η διαφορά τους ήταν κάποια χρόνια μεγαλύτερη, π.χ. 16, ο 22χρονος Μπόγρης όντως θα μπορούσε να είναι μαθητής του σταθμού του οποίου εκείνη είναι ιδιοκτήτρια.

Και αυτό έχει μια λεπτή ειρωνεία (πάντα καλοπροαίρετη) που είναι ενδιαφέρον να εντοπιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ