Oι Καρντάσιαν ψάχνουν άτομο για πρακτική – και δεν δίνουν μία! - iefimerida.gr

Oι Καρντάσιαν ψάχνουν άτομο για πρακτική – και δεν δίνουν μία!

Oι αδερφές Καρντάσιαν - Τζένερ (χωρίς την Κένταλ) και η μητέρα τους Κρις Τζένερ / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρόλο που η μαμά και οι αδερφές Καρντάσιαν - Τζένερ βγάζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, τσιγκουνεύονται να δώσουν μισθό για άτομα που κάνουν πρακτική στην εταιρεία εκπροσώπησής τους.

Πολλές εταιρείες προσφέρουν την επιλογή σε φοιτητές να κάνουν άνευ αποδοχών πρακτική άσκηση, η οποία υπολογίζεται στη συνέχεια για την απόκτηση του πτυχίου τους. Εξαίρεση δεν αποτελεί η Jenner Communications, η εταιρεία που εκπροσωπεί τη διάσημη οικογένεια.

Οι Καρντάσιαν, λοιπόν, δημοσίευσαν πρόσφατα αγγελία στην οποία αναζητούν έναν φοιτητή για πρακτική άσκηση μερικής απασχόλησης.

Καθήκοντα του υποψηφίου θα είναι να κάνει θελήματα, να βοηθάει στην οργάνωση και στις δωρεές.

Η αγγελία με τις απαιτήσεις των Καρντάσιαν

Οι απαιτήσεις της πρακτικής αυτής εργασίας, όμως, γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέρουσες: ο υποψήφιος θα πρέπει επίσης να βοηθάει με το δωμάτιο παιχνιδιών των παιδιών, να κάνει ψώνια και να βγάζει βόλτα τον σκύλο!

Φυσικά, ο ενδιαφερόμενος θα πληρωθεί μόνο με... την χαρά και την τιμή να γνωρίσει τις διάσημες αυτές προσωπικότητες από κοντά και να εργάζεται στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες.

Πάντως, άτομα που έχουν εργαστεί στην εν λόγω εταιρεία δεν έχουν να πουν και τα καλύτερα για την εμπειρία τους. Όπως λένε, οι συνεργάτες των Καρντάσιαν είναι δυσάρεστοι και δεν απαντάνε ερωτήσεις ούτε τους ενδιαφέρει να βοηθήσουν τους φοιτητές.

«Φρικτή» χαρακτηρίζει την εμπειρία του άτομο που είχε προηγουμένως εργαστεί στην Jenner Communications

Κατηγορούν επίσης την εταιρεία για έλλειψη οργάνωσης και προφανώς και για το γεγονός ότι δεν πληρώνονται για τον κόπο τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καρντάσιαν πρακτική Τζένερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ