FIFA Awards: Κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο ο Μόντριτς [εικόνες] - iefimerida.gr

FIFA Awards: Κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο ο Μόντριτς [εικόνες]

Ο Κροάτης Λούκα Μόντριτς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου είναι ο Λούκα Μόντριτς.

Ο δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική Κροατίας και πρωταθλητής Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης, ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος άσος στον κόσμο στα βραβεία The Best της FIFA.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας Τιμπό Κουρτουά κέρδισε το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα, ενώ ο Γάλλος ομοσπονδιακός προπονητής Ντιντιέ Ντεσάμπ ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο. Το γκολ του Αιγύπτιου διεθνή φορ της Λίβερπουλ, Μο Σάλαχ, κόντρα στην Έβερτον ψηφίστηκε ως το καλύτερο τέρμα της χρονιάς, αφήνοντας με... άδεια χέρια τον «δικό μας» Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για το γκολ του στο περσινό ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, η FIFA ανακοίνωσε την κορυφαία ενδεκάδα για τη σεζόν 2017/18. Τη γραμμή κρούσης αποτελούν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, έχοντας μαζί τους τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την εθνική Γαλλία, Κιλιάν Μπαπέ. Αίσθηση φυσικά προκαλεί η απουσία του Αντουάν Γκριεζμάν και ακόμα περισσότερο του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος πραγματοποίησε μία καταπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ και ανακηρύχθηκε κορυφαίος παίκτης της Premier League. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής βρίσκεται, αναμενόμενα, ο Λούκα Μόντριτς, έχοντας στο πλάι του τον Ενγκολό Καντέ και τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος προκειμένου να χωρέσει στην ενδεκάδα τοποθετήθηκε σε θέση μέσου στο 4-3-3 που έχει επιλεχθεί. Στην άμυνα βρίσκονται οι Σέρχιο Ράμος και Ραφαέλ Βαράν της Ρεάλ Μαδρίτης ως κεντρικό δίδυμο. Στα αριστερά ο Μαρσέλο και στα δεξιά βρίσκεται η μεγαλύτερη έκπληξη της αμυντικής γραμμής, ο Ντάνι Άλβες της Παρί Σεν-Ζερμέν. Κάτω από την εστία βρίσκεται ο Νταβίντ ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

We give you #TheBest!#LukaModric and #Marta!#FIFAFootballAwards pic.twitter.com/yWzh6IEfi1

What a team
Your FIFA @FIFPro @World11 #TheBest #FIFAFootballAwards pic.twitter.com/KLisY7B2y4


Tonight's winners so far!

Plenty more to come...#TheBest #FIFAFootballAwards pic.twitter.com/QYubkPGzax

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ fifa awards Μοντριτς βραβεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ