Παραμένει το διοικητικό αδιέξοδο στον Παναθηναϊκό-Ορατή η λύση Πρωτοδικείου - iefimerida.gr

Παραμένει το διοικητικό αδιέξοδο στον Παναθηναϊκό-Ορατή η λύση Πρωτοδικείου

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη μη θετική έκβαση στη συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη και την αντιπροσωπεία των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού και την παύση της προσπάθειας των παλαιμάχων να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο της ομάδας, η τιμωρία από την UEFA πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Φυσικά αυτή δεν θα είναι η μοναδική συνέπεια για τους «πράσινους», οι οποίοι από την στιγμή που δεν θα πάρουν αδειοδότηση από την UEFA, δεν θα αποκλειστούν μόνο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά την επόμενη σεζόν δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές και να ανανεώσουν συμβόλαια παικτών.

Ο πόλεμος ανάμεσα στους μεγαλομετόχους του «τριφυλλιού» Γιάννη Βαρδινογιάννη και Αντρέα Βγενόπουλου συνεχίζεται με εκατέρωθεν ανακοινώσεις και ο Παναθηναϊκός μοιάζει να είναι εγκλωβισμένος στις προσωπικές διαφορές των δύο μετόχων. Άλλωστε αυτή η κόντρα αποτέλεσε τροχοπέδη και στην κίνηση των παλαιμάχων της ομάδας να βρουν μία λύση και τελικά έκαναν πίσω, μια και αρνήθηκαν να διαχειριστούν τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινιογιάννη (54,7%).

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι διοικητικά ακέφαλος εδώ και αρκετές ημέρες και αν σύντομα δεν γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να συσταθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος ορισμού διοίκησης Πρωτοδικείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ